MİNİK KURSİYERLER MEST ETTİ

MİNİK KURSİYERLER MEST ETTİ

Bilecik İl Müftülüğü bünyesinde faaliyet gösteren 4-6 yaş Kur'an Kursularının 2017-2018 dönemi yılsonu etkinlikleri kapsamında eğitim gören 4-6 yaş gurubu çocuklar için kapanış programı düzenlendi.

Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi'nde gerçekleşen programa, İl Müftüsü Necati Akkuş,  Kur’an Kursu öğreticileri, öğrenci velileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

1-494.jpg

İl Müftüsü Necati Akkuş programda yaptığı  konuşmada,"Bu coşkulu, heyecanlı, güzel vakitleri bizlere bahşeden Yüce Yaratıcımıza hamdu senalar olsun. 2013 yılından buyana çıkmış olduğumuz bu kutsal yolculukta Rabbimize şükürler olsunki çok büyük mesafeler kat ettik ve bu fırsatı bize hazırlayan Devlet büyüklerimizden Allah razı olsun.

2-498.jpg

Çocuklarımız 4-6 yaş Kur’an Kurslarımızda milli, manevi değerlerimizi tanıyorlar, Yaratıcımız Cenabı Hak ile Kur’an ile Hz Rasulullah (s.a.v) ve onun ehli beytiyle tanışıyorlar, sevgiyi, saygıyı, merhameti, paylaşmayı, yardım severliği öğreniyorlar ve değerler eğitimi alıyorlar. Şu anda Bilecik İl Merkez ve ilçelerimizde yaklaşık 500 ‘e yakın 4-6 yaş Kur’an Kursu öğrencimizle tedrisatımıza devam ediyoruz. Arzu ediyoruz ki bütün çocuklarımız, geleceğimizin ümidi olan bütün yavrularımız bu değerler ile yetişmesi ve Vatana, Millete, Dini Mübin’i İslam’a hayırlı evlatlar olmasıdır.  Bu noktada bu hizmetin yürümesine destek veren siz değerli velilerimizi, öğrencilerimizi yetiştiren Kur’an Kursu öğreticilerimizi tebrik ediyor yavrularımızın bizim için, milletimiz için, memleketimiz ve geleceğimize göz aydınlığı olmasını cenabı haktan niyaz ediyorum" dedi. 

3-378.jpg 

Programda minik öğrencilerin yaptıkları tiyatro, sema ve  mehteran gösterileri ile okudukları Kuran-ı Kerim, hadisler  ve şiirler, programa katılan izleyicilere duygu dolu anlar yaşattı.

4-143.jpg

Kaynak:M. Bahadır ORAL

Bu haber toplam 2283 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum