MİNİKLERDEN SOKAK HAYVANLARINA ZİYARET

MİNİKLERDEN SOKAK HAYVANLARINA ZİYARET

Özel Bilecik Edebali Şehir İlkokulu ve Özel Bilecik Edebali Anaokulu öğrencilerinden oluşan heyet, Bilecik Belediyesi Sokak Hayvanları Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi'ni gezdi.

İlimizdeki sokak hayvanlarına ilişkin birçok önemli işlevi gören Bilecik Belediyesi Sokak Hayvanları Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi, birçok okuldan gelen öğrenci grubunu ağırlamaya devam ediyor.

Özel Bilecik Edebali Şehir İlkokulu ve Özel Bilecik Edebali Anaokulu Sosyal Etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen gezide minik öğrenciler, tedavi ve rehabilitasyon merkezini gezerek, hayvanlarla yakından ilgilendiler. 

Gerçekleştirilen etkinlikte öğretmen ve öğrencilere; Bilecik Belediyesi Veteriner İşleri Müdürü Nedret Avcı eşlik etti.

Barınaktaki faaliyetler ile sokak hayvanları hakkında minik öğrencilere bilgi veren Veteriner Hekim Avcı, öğrencilerin merak ettiği sorulara da cevap verdi.

Sokak hayvanları ile bol bol fotoğraf çektiren öğretmen ve öğrenciler, sokak hayvanları için büyük işlevler gören tesisi şehre kazandırdığı için Belediye Başkanı Selim Yağcı ve belediye çalışanlarına teşekkür etti.

sokak-hayvanlari1.jpg

İTFAİYE MÜDÜRLÜĞÜ ZİYARET EDİLDİ

Özel Bilecik Edebali Şehir İlkokulu ve Özel Bilecik Edebali Anaokulu öğrencilerinden oluşan heyet ayrıca İtfaiyeciler Haftası münasebetiyle Bilecik Belediyesi İtfaiye Müdürlüğünü ziyaret etti.

Minik öğrenciler, itfaiyecilerin İtfaiyecilik Haftası’nı kutlamak ve itfaiyenin çalışma şekli hakkında bilgi sahibi olmak amacıyla Belediye İtfaiye Müdürlüğü’nü ziyaret etti. İtfaiye personeli tarafından minik öğrencilere yangın konusunda gerekli bilgiler verilirken, itfaiye araçları da tanıtılarak ne işe yaradıkları ve nasıl kullanıldıkları basit bir dille anlatıldı. Minik öğrenciler ayrıca itfaiyeci amcalarının elbiselerini de giyerek fotoğraf çektirdiler. 

sokak-hayvanlari2.jpg

Kaynak:Sinan ÖNCE

Bu haber toplam 2169 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum