MMS Motor'dan Osmaneli'ye yatırım

MMS Motor'dan Osmaneli'ye yatırım

MMS Motor, Osmaneli Belediyesi'ne ait sanayi parsellerinden 20 bin m2 arsa alırken, arsa üzerinde 10 bin m2 kapalı alanda 35 bin adet motor üretimi gerçekleştirecek tesis kuracak.

MMS Motor, Osmaneli Belediyesi'ne ait sanayi parsellerinden 20 bin m2 arsa alırken, arsa üzerinde 10 bin m2 kapalı alanda 35 bin adet motor üretimi gerçekleştirecek tesis kuracak. 

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, konuya ilişkin yaptığı yazılı açıklamada, Osmaneli Belediyesi emlak ofisinin sanayicilere ilk elden arsa temini sağladığını belirterek, "Teknolojik bir yatırımın daha ilçemize geliyor olması ve yatırım için sanayi parsellerimizi tercih etmesi, yapmış olduğumuz planlamaların, öngörülerin ne kadar isabetli olduğunu da gösteriyor. OSB'de süren davalar nedeniyle hızla oluşturduğumuz sanayi parsellerimiz ilçemizin önünü açtı. Birçok şirket yatırım için ilçemizde sanayi parsellerimizden yerini aldı.

Osmaneli OSB de davaların sona ermesi ve doluluk oranına ulaşması nedeniyle Belediyemizin Selimiye Sanayi Parsellerini OSB genişleme alanına dahil ediyoruz. Yatırımcılarımız sanayi parsellerimizden aldıkları yerler için OSB alt yapısından ve teşviklerinden yararlanabilecek. Çok avantajlı olan sanayi arsalarımıza çok yoğun talep var.

Neredeyse her hafta bir yatırımcının arsa aldığı ilçemizde işçi ihtiyacı da giderek artıyor.3-4 yıl içinde ilçemizde en az 2.500-3.000 çalışana ihtiyaç duyulacak.Bunun ilçemize etkisi 10.000 en az kişi olacak.Osmaneli de yatırım yapan kazanır.Sadece konut olarak 500 yeni konut ihtiyacımız var.Özellikle müstakil evlere büyük ilgi var ilçemizde.Yerel Müteahhitlerimiz,TOKİ ve Belediye olarak bu ihtiyacı karşılamak için planlamaları yapıyoruz.

Çok yakında Milletvekilimiz Selim Yağcı, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından desteklenen iki büyük yatırımı daha açıklayacak. Bu konuda çalışmalar devam ediyor. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Enerji Bakanımız Fatih Dönmez'in destekleri ile Osmaneli yükselişini ve büyümesini sürdürecek" dedi. 

Kaynak:M. Bahadır ORAL

Bu haber toplam 2259 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.