MÜCAHİD ERDAL’DAN TAM İSABET

MÜCAHİD ERDAL’DAN TAM İSABET

AK Parti’nin ilçe ve belde belediye başkan adaylarına ilişkin tahminlerini sosyal medya hesabı üzerinden takipçileri ile paylaşan Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Mücahid Erdal, Söğüt ilçesi hariç tüm tahminlerinde haklı çıktı.

‘BİZ BU SAÇLARI DEĞİRMENDE AĞARTMADIK’

Mücahid Erdal, belediye başkan adaylarının tanıtım programını salonda takip ederken, program sonrası yine sosyal medya hesabı üzerinden tahminlerine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.  ‘Biz bu saçları değirmende ağartmadık’ ifadesi ile tahminlerinin tutmasının haklı gururunu yaşayan Erdal, şunları kaydetti:

“Tahminlerim tuttu. AK Parti bugün adaylarını açıkladı. Vezirhan’da Kemal Gergin, Bayırköy’de Mustafa Yaman dediğimde kimse inanmamıştı. Pazaryeri’nde Muzaffer Yalçın tahmininde bulunduğumda oldukça şaşkınlık yaşandı. Dodurga, Bozüyük, İnhisar, Yenipazar adaylarını herkes tahmin edebilirdi. Söğüt’te ittifak tahminim tutmadı ancak bu konu masaya yatırıldı. Gölpazarlılar tahminimi oldukça merak etti, Hayri Suer tahminimde tuttu.

Aynı günlerde Osmaneli’de Mustafa Kürek’in aday olacağını tahmin ediyordum ancak Başkan Münür Şahin’i Basın Masası’na davet ettiğimden nezaketsizlik olmasın diye açıklamamıştım. Basın Masası programımız yayınlandıktan sonra perşembe günü tahminimi yayınlamıştım.

Gazeteci olarak tüm beldelerde ve ilçelerde röportajlar yaptık, siyasi havayı kokladık, bu doğrultuda tahminlerimi gerçekleştirdim. Biz bu saçları değirmende ağartmadık. Adaylara başarılar dilerim.”

mucahid-erdaldan-tam-isbaet2.jpg

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 3001 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum