MÜDÜR YOLDAŞ'TAN ÜRETİM ÇAĞRISI

MÜDÜR YOLDAŞ'TAN ÜRETİM ÇAĞRISI

Tarım ve Orman İl Müdürü Necmettin Yoldaş, koronavirüs salgınında tarımsal üretimin daha fazla önem kazandığına dikkat çekerek, “Üretmeye ve üretimi desteklemeye mecburuz” dedi.

mudur-yoldastan-uretim-cagrisi2.jpg

Necmettin Yoldaş, koronavirüs salgınına rağmen tarlalarında üretimine devam eden çiftçileri ziyaret etti. Çiftçilerle görüş alışverişinde bulunan ve sorunlarını dinleyen Müdür Yoldaş, her zamankinden daha fazla üretmeye ihtiyacımız olduğunu söyledi. Salgınlar birlikte yerli üretimin değerinin bir kez daha ortaya çıktığını ifade eden Yoldaş, “Bugün her zamankinden daha fazla üretime ihtiyacımız var. Üretim sezonunun başında iken boş kalan arazilerimizi değerlendirelim, ilimizin ekonomik değeri olan 72 çeşit ürünümüzü daha çok üreterek piyasaya sunalım. Haydi Bilecik bu yıl İstanbul’u biz besleyelim” ifadelerini kullandı.

Tarım ve Orman İl Müdürü Necmettin Yoldaş, ziyaretlerin ardından yaptığı açıklamada, şunları kaydetti:

“Ülkemizin gıda ihtiyacını karşılamak için mutlaka üretelim, arazilerimizi boş bırakmayalım. Çiftçi ürettikçe bu ülke aç kalmaz. Çiftçi varsa hayat var. İthalattan vazgeçtiğimiz bu günlerde çiftçimiz daha fazla üretmelidir. Yaşanan bu pandemi sonrasında yerli ürünlerin değeri de bir kez daha gözler önüne serildi. Her zaman olduğu gibi şimdi de söylüyoruz ülkemizin geleceği tarım.

mudur-yoldastan-uretim-cagrisi3.jpg

Bu zor günleri hep beraber atlatacağımıza olan inancım tamdır. Bu konuda üretim devam ederken aramızda azami miktarda sosyal mesafeyi sağlamaya özen göstererek, Salgın hastalığın yayılmasına engel olmaya çalışalım” dedi.

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 2595 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum