Muhammed Karadayı'dan Başkan Şahin'e suç duyurusu

Muhammed Karadayı'dan Başkan Şahin'e suç duyurusu

AK Parti Bilecik Belediye Meclisi Üyesi Muhammed Karadayı, Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin hakkında suç duyurusunda bulunacağını bildirdi.

AK Parti Bilecik Belediye Meclisi Üyesi Muhammed Karadayı, Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin hakkında suç duyurusunda bulunacağını bildirdi. 

Belediye Başkanı Semih Şahin’in meclis toplantılarında kendisine yönelik saygısız tutum ve hakaretlerini yargıya taşıyacağını açıklayan Muhammed Karadayı, Semih Şahin’i başkanlık makamına yakışır hal ve hareketlerde bulunmaya davet etti. 

Hatırlanacağı üzere; belediye meclisi toplantılarının geçtiğimiz Pazartesi günü gerçekleşen ilk birleşiminde, Başkan Semih Şahin ile AK Partili Muhammed Karadayı arasında yine söz vermeme tartışması yaşanmıştı. Başkan Semih Şahin, Karadayı’ya yönelik ‘Terbiyesizlik yapma’, ‘Edepli ol’ şeklinde sert bir çıkışta bulunmuştu. Yaşanan bu tartışmaların ardından açıklamalarda bulunan Muhammed Karadayı, Semih Şahin’in meclis toplantılarında kendisine yönelik saygısız tutum ve hakaretlerini yargıya taşıyacağını açıkladı. 

Muhammed Karadayı, gazetemize yaptığı açıklamada, Semih Şahin’i makamına yakışır hal ve hareketlerde bulunmaya davet ederken şunları kaydetti:

“2 yılı aşkın süredir sizlerin değerli oyları ile seçildiğimiz Bilecik Belediye Meclisinde kıymetli belediye meclis üyelerimiz ile birlikte her zaman doğrunun, hemşehrilerimizin ve şehrimizin menfaatlerinin yanında yer almaya çalıştık ve çalışmaya devam edeceğiz. Lakin Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin’in, sizlerin oyları ile görevlendirdiği belediye meclis üyelerimize karşı her meclis toplantısında konuşturmama, mikrofonları kapattırma ve tamamen nezaket dışı tavırlar ve sözler ile görevimizi engellemeye çalıştığı tüm kamuoyu tarafından bilinmektedir. 

Mayıs ayı Belediye Meclisi toplantısında şahsımı hedef alan ithamlara karşı cevap hakkımı kullanma talebimi iletmeme rağmen söz hakkı vermekten kaçınıp üstüne “Terbiyesizleşme!” ve “Edepli ol!” hakaretleri ile karşı karşıya kaldık. Makam sahiplerini geçelim, hiç kimseye yakışmayacak bu tarz tavırları siz vatandaşlarımızın takdirine ve vicdanına bırakıyorum. Bilecik Belediye Başkanlığı ağır taştır, altından kalkamadığınızı ve her sıkıştığınızda bu tarz üsluplara başvurduğunuzu artık tüm kamuoyu konuşuyor. Ama hiç olmazsa sizi makamınıza yakışır hal ve hareketlerde bulunmaya davet ediyorum. Son olarak çok şükür terbiyeyi de edebi de sizden öğrenmedik, umarım öğrencilerinizde sizden öğrenmemiştir!

Bizleri belediye meclisine hemşerilerimiz görevlendirdi. Hemşehrilerimizin oylarına sahip çıkmak adına, her toplantıda maruz kaldığımız saygısız tutumları yargıya taşıyarak suç duyurusunda bulunacağımın bilinmesini isterim” ifadelerini kullandı

Kaynak:Ahmet Meşe

Bu haber toplam 2588 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum