MUHARREM İNCE BİLECİKLİLERE SESLENDİ

MUHARREM İNCE BİLECİKLİLERE SESLENDİ

CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, referandum çalışmaları kapsamında geldiği ilimizde miting düzenledi. İlk olarak Şeyh Edebali Türbesi'ni ziyaret eden Muharrem İnce daha sonra Cumhuriyet Meydanı'nda kendisini bekleyen partililere seslendi.

Muharrem İnce'ye Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün ve il örgütünün yanı sıra Bolu Milletvekili Tanju Özcan'da eşlik etti. Muharrem İnce'nin seçim otobüsünde görülen MHP'den istifa eden İnhisar'ın Bağımsız Belediye Başkanı Ayhan Ödübek ise tüm dikkatleri üzerine çekti.

Yaptığı konuşmayla alanı dolduranları çok kez güldüren Muharrem İnce, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere Başbakan Binali Yıldırım ve AK Parti hükümetine göndermelerde bulundu.

muharrem-ince-bileciklilere-seslendi2.jpg

'BİZ HAKLI ÇIKTIK, ONLAR KANDIRILDI'

16 Nisan'da gerçekleşecek referandumun 'Nasıl yönetileceğiz?' sorusuna cevap olacağını aktaran Muharrem İnce,"Yetkiyi bir kişiye mi vereceğiz yoksa yetkiyi millette mi bırakacağız? Deneme yanılmayla anayasa olmaz. 2010 referandumunda biz haklı çıktık, onlar kandırıldı, aldatıldı. Bu referandumda kanmamalıyız" ifadelerini kullandı.

'ANAHTARI KAYBEDERSEN KAPIDA KALIRIZ'

İnce, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın meydanlardaki konuşmalarını eleştirirken, dertlerinin Cumhurbaşkanı Erdoğan olmadığını ifade etti. Yapılacak referandumda memleketin tapusunun istendiğini öne süren İnce,"Bunun adı tek adama  kıyaklıktır. Ülkenin anahtarını bir kişiye verirsek anahtarı kaybederse kapıda kalırız. Evet dersen Bilal oğlan, Hayır dersen senin oğlan kazanır" şeklinde konuştu.

Evet yönünde oy kullanmayı düşünenlere seslenen İnce, bir gecede kıdem tazminatlarının  kaldırılabileceğini, 300 bin memurun tasfiye edilebileceğini, Suriyelilere vatandaşlık hakkı verileceği gibi iddialarda bulundu. 'Aklınızı başına alın' diyen İnce konuşmasını şöyle sürdürdü:

'ANKETLERDE HAYIR ÇIKIYOR'

"Anketlerde hayır çıkıyor. Bunu gören AK Parti'de bu yüzden çamurlaşıyor. Şimdi her yerde FETÖ'yü anlatıyorlar. Her yerde FETÖ'cü varda siyasette yok mu? Ben açıklayayım, meclisteki anayasa oylamasında açık oy kullanan AK Partili vekiller FETÖ'cüdür" şeklinde konuştu.

İnce konuşmasının son bölümünde referandumda oylanacak anayasa maddelerinden bahsederek 'Hayır' oyu istedi.

Muharrem İnce'nin mitingine ilginin yoğun olduğu gözlemlendi.

Kaynak:Sinan ÖNCE - Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 3656 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum