MUHASEBECİLER HAFTASI BAŞLADI

MUHASEBECİLER HAFTASI BAŞLADI

Her yıl 1-7 Mart tarihleri arasında kutlanan Muhasebeciler Haftası başladı. Bu bağlamda, Bilecik Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (SMMMO) tarafından bir dizi kutlama etkinliği gerçekleştirildi. 
SMMMO Başkanı Süleyman Kıral ve oda üyeleri Atatürk Anıtı'na çelenk sunduktan sonra oda binasında bir araya geldi. Burada günün anlam ve önemine ilişkin konuşan Başkan Kıral, "Hepinize ayrı,  ayrı teşekkür ediyorum.  Nice Muhasebe Haftalarında hep birlikte sağlık ile buluşmak ümidiyle, tüm meslektaşlarımın Muhasebe Haftasını şahsım ve odamız tüm kurulları adına  kutluyorum" dedi.
Kutlama programına, AK Parti Milletvekili Halil Eldemir, Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, AK Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık, TÜRMOB Eğitmeni Koray Kılıç'ta katıldı. 
Programda söz alan Osmaneli Belediye Başkanı Yeminli Mali Müşavir Münür Şahin'de meslektaşlarının gününü kutlayarak başarılar diledi. 
AK Parti Milletvekili Halil Eldemir ise muhasebecilere başarı dileklerini ilettikten sonra TBMM'ye gönderilen KDV yasası ile ilgili konuştu. Mv. Eldemir,"Önümüzdeki günlerde KDV yasası ile ilgili düzenlemeler yapılacaklar. Bundan sonra KDV alacaklı görünen firmalara 3 ay içerisinde geri vereceğiz. Yeminli Mali müşavirlerde olan yetkiyi mali müşavirlerimize vermiş oluyoruz" ifadelerini kullandı. 
Konuşmaların ardından TÜRMOB Eğitmeni Koray Kılıç önderliğinde eğitim programı devam etti. Programın ardından eğitime katılım gösterenlere katılım belgesi takdim edilerek program sonlandırıldı.

dsc_9015.jpg

dsc_9006.jpg

dsc_9016.jpg

Kaynak:M. Bahadır ORAL

Bu haber toplam 1636 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.