‘MÜHRÜ ÜÇ HİLALE BASMANIZI İSTİYORUM’

‘MÜHRÜ ÜÇ HİLALE BASMANIZI İSTİYORUM’

MHP 1’inci Sıra İl Genel Meclisi Üyesi Adayı Sadık Taş, vatandaşın sandığa gitmesine az bir zaman kala açıklamalarda bulundu. Sadık Taş, gazetemize yaptığı açıklamada, “Vatandaşlarımızdan isteğimiz mührü üç hilale basmalarıdır” diyerek Bilecik halkından destek istedi.

Aday olduğu günden itibaren çalışmalarına aralıksız devam ettiğini anlatan Sadık Taş, 32 yıllık memuriyet hayatına vurgu yaparak, “Memuriyet hayatım süresince 32 yıl devletime hizmet ettim. Şimdi il genel meclisi üyeliğine aday oldum. Vatandaşlarımız teveccüh gösterirse bundan sonra milletime de hizmet etmek istiyorum” dedi.

Sadık Taş, seçim çalışmaları esnasında vatandaşların gösterdiği büyük ilginin sandığa yansıyacağını düşündüğünü ifade ederek, şöyle devam etti:

“Şahsıma gösterilen ilgiden dolayı çok teşekkür ediyorum. Bu yakınlık ve samimi yaklaşımların sandığa yansıyacağına yürekten inanıyorum.

Ayrıca belediye başkanı ve belediye meclisinde AK Parti ile yapılan ittifakın il genel meclisi seçimlerinde olmadığını yeniden hatırlatmak isterim. MHP, il genel meclisi seçimlerine kendi amblemi ve kendi kadroları ile girmektedir. Bu kapsamda vatandaşlarımızdan isteğimiz il genel meclisi seçimlerinde mührü üç hilale basmalarıdır. Rabbim hakkımızda hayırlısını eylesin inşallah.

31 Mart Yerel Seçimlerinin başta ilimiz olmak üzere ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 1958 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.