MUHTARLAR DERNEĞİ YENİ YERİNDE

MUHTARLAR DERNEĞİ YENİ YERİNDE

Bilecik’te Muhtarlar Derneği açılışı gerçekleştirilirken, açılışa AK Parti teşkilatı tam kadro katıldı. 

Bilecik Kayı Plaza'daki yeni yerine taşınan Bilecik Muhtarlar Derneği açılışa AK Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir, Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, AK Parti Bilecik İl Başkanı Fikret Karabıyık, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Serkan Yıldırım, Ak Parti İl Genel Meclis Üyesi Hasan Hüseyin Çelik, Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Meclis Başkanı Hakkı Aynur, muhtarlar ve davetliler katıldı. 

Açılış kurdelesi kesilmeden bir teşekkür konuşması yapan Bilecik Muhtarlar Derneği Başkanı İlhami Çınar, “Muhtarlara değer veren, bu derneğimizin açılmasında bizlere destek veren belediye başkanımıza, milletvekilimize, meclis başkanımıza, AK Parti il, ilçe başkanımıza çok teşekkür ediyoruz” dedi. 

Açılışın ardından protokol üyeleri dernek binasını gezdi. Burada muhtarlara bir müjde veren AK Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir, "Ayın 22'sinde muhtarlarımızı meclisimizde ağırlayacağız. Eğer bir program olmazsa sayın Başbakanımız Salı günleri gelen misafirlerimizi, AK Parti grubunda karşılıyor. Beraber olacağız, o grup toplantımıza davetlimizsiniz. Bizleri burada ağırlayan, muhtarlarımıza değer verip onlara böyle bir nezih ortam sağlayan Belediye Başkanımız Selim Yağcı'ya da sizler adına teşekkür ediyorum" dedi.

muhtarlar-dernegi-acildi2.jpg

 

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 1609 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.