MUHTARLAR GÜNÜ KUTLANDI

MUHTARLAR GÜNÜ KUTLANDI

19 Ekim Muhtarlar Günü tüm ülke genelinde olduğu gibi ilimizde de bir dizi etkinliklerle kutlandı. Belediye çay bahçesinde toplanan çok sayıda muhtar büyük bir Türk bayrağı ile beraber Cumhuriyet Meydanı’na kadar yürüdü. 

Bilecik Muhtarlar Derneği Başkanı İlhami Çınar tarafından Atatürk Anıtı’na çelenk sunulmasının ardından saygı duruşunda bulunularak İstiklal Marşımız okundu. 

‘CUMHURBAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDERİZ’

Muhtarlar Derneği Başkanı İlhami Çınar, burada yaptığı konuşmada, Muhtarlar Günü’nü kendilerine armağan eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür etti. İlhami Çınar, “Türkiye’deki 55 bin muhtarın hepsinin muhtarlar gününü kutluyorum. Aynı zamanda bu güzelliği bize armağan eden sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a da Bilecik’ten selam ve saygılarımızı yolluyoruz. Günümüz kutlu olsun” dedi. 

Cumhuriyet Meydanı’na gerçekleşen etkinliğe, Belediye Başkan Yardımcısı Kadri Şentürk, İl Mahalli İdareler Müdürü İsmail Hakkı Elmas, bazı il genel meclis üyeleri, çok sayıda köy ve mahalle muhtarı katıldı. 

Ayrıca Muhtarlar Günü kutlama programı çerçevesinde oluşturulan kutlama komitesi tarafından Vali Tahir Büyükakın ve Belediye Başkanı Selim Yağcı’ya ziyaret gerçekleştirildi. 

muhtarlar-gunu-kutlandi2.jpgmuhtarlar-gunu-kutlandi3.jpg

 

 

 

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 2710 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum