MUHTARLAR GÜNÜ KUTLANDI

MUHTARLAR GÜNÜ KUTLANDI

19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla Cumhuriyet Meydanı’nda kutlama töreni düzenlendi. 

Belediye çay bahçesinde toplanan çok sayıda muhtar buradan Cumhuriyet Meydanı’na kadar yürüdü. Bilecik Muhtarlar Derneği Başkanı İlhami Çınar tarafından Atatürk Anıtı’na çelenk sunulmasının ardından saygı duruşunda bulunularak İstiklal Marşımız okundu. 

1-590.jpg

Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı yapan Muhtarlar Derneği Başkanı İlhami Çınar, muhtarlık teşkilatının toplumsal yaşantıdaki ve yerel yönetimlerdeki önemine dikkat çekti. İlhami Çınar, muhtarların önemli bir işlevi yerine getirdiğine vurgu yaparak, “Yerel yönetimlerin temel taşı ve köprü vazifesi gören kişiler olarak hizmet etmeye devam ediyoruz” diye konuştu. 

2-596.jpg

Muhtarlar Derneği Başkanı İlhami Çınar, konuşmasına şunları kaydetti:

“Bizler muhtarlar olarak böyle geçmişi köklü bir kuruluşun mensubu olduğumuz için ve insanlarımıza yardım ettiğimiz için çok mutluyuz. İnşallah hep birlikte devletimizin ve belediyelerimizin güzel hizmetlerini insanımızla buluşturmaya devam ederiz. 

3-459.jpg

Mahallelerimiz, köylerimiz, belde ve ilçelerimize herkesin kabul ettiği yerel yönetimlerin temel taşı ve köprü vazifesi gören kişiler olarak hizmet etmeye devam ediyoruz. Gerek sayın valimiz gerekse belediye başkanlarımız ile belirli aralıklarla buluşmaya ve insanımızın talep, görüş ve sorunlarını en kısa sürede hizmet etmeye gayret gösteriyoruz. Bu anlamda Bilecik Belediye Başkanlığımız tarafından geleneksel olarak düzenlenen ‘Muhtarlarımızla Buluşuyoruz’ adlı toplantılarımız son derece faydalı görüşmelere aracılık ediyor. İnşallah bu tür buluşmalarımız devam eder ve güzel gelişmeler kaydederiz” ifadelerini kullandı. 

4-189.jpg

Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleşen törene, bazı il genel meclis üyeleri, bürokratlar ile çok sayıda mahalle ve köy muhtarı katıldı. 

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 1812 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.