MUHTARLAR MAZBATALARINI ALDI

MUHTARLAR MAZBATALARINI ALDI

Ahmet MEŞE

30 Mart yerel seçimlerinin ardından göreve gelen muhtarlar mazbatalarını aldı. Bilecik Merkez’e bağlı 47 köy ve 19 mahalle muhtarı resmen göreve başladı. Gökpınar Köyü’nde iptal edilen muhtarlık seçimi ise 1 Haziran’da tekrar yapılacak.

Adliyeye mazbatalarını almaya ilk olarak köy muhtarları geldi. Daha sonra ise mahalle muhtarları mazbatalarını alarak görevlerine başladı. Merkez İlçe Seçim Kurulu Başkanı Halil İbrahim Aktepe, tüm muhtarlara hayırlı olması temennilerinde bulundu.

Mahalle muhtarlarının mazbata töreninde, 30 Mart seçimlerinde MHP Bilecik Belediye Başkan Adayı olan Hüseyin Şensoy, MHP Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Köymen ile MHP Merkez İlçe Başkanı Mahmut Özbekar’da yer aldı. 

Mazbata törenleri, toplu hatıra fotoğrafı çektirilmesinin ardından son buldu.

   

 

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.