MÜNÜR ŞAHİN, TRENE TEKRAR BİNDİ

MÜNÜR ŞAHİN, TRENE TEKRAR BİNDİ

31 Mart Yerel Seçimlerinde, AK Parti'den aday gösterilmeyen ve bağımsız olarak girdiği seçimi kazanan Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, AK Parti'ye geçiyor.

AK Parti'nin 28 Ocak Salı günü yapılacak grup toplantısına katılacak olan Münür Şahin'e Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından rozeti takılacak.

Ayrıca, Münür Şahin'e konuyla ilgili haberin 23 Ocak Pazartesi gecesi geç saatlerde AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Denizli Milletvekili Bilal Uçar tarafından verildiği öğrenildi.

Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin'e de aynı toplantıda rozet takılacağı söylenirken, telefonlara bakmadığı için kendisinden net bilgi alınamadı.

İNKAR ETMEZSE 'OSMANELİ HAZIR DEĞİL' DEMİŞTİ

Öte yandan, AK Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık, eğer yine inkar etmezse 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nde, konuyla ilgili sorumuza, Osmaneli'nde seçim öncesi oluşan sert havanın henüz yumuşamadığını söyleyerek, “Osmaneli halkı, Osmaneli tabanı bence şu anda böyle bir geçişe hazır değil” ifadelerini kullanmıştı. Pazaryeri ile alakalı olaraksa herhangi bir tasarrufta bulunmamıştı.

Fikret Karabıyık'ın bu açıklamasının ardından kısa bir süre sonra geçiş haberinin gelmesi ise dikkat çekti.

31 Mart Yerel Seçimlerinden sonra AK Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık ve Milletvekili Selim Yağcı, Münür Şahin'i hedef alarak 'Trenden inen bir daha binemez' şeklinde açıklamalar yapmışlardı.

Gelinen süreçte, Münür Şahin'in AK Parti'ye geçişi kamuoyunda büyük yankı uyandırmakla beraber teşkilat içerisinde dengelerin değiştiği şeklinde yorumlandı.

 

Bu haber toplam 10825 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
44 Yorum