MÜNÜR ŞAHİN'DEN ÇARPICI AÇIKLAMA

MÜNÜR ŞAHİN'DEN ÇARPICI AÇIKLAMA

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, çarpıcı ifadeler kullandı.

Osmaneli halkının 31 Mart Yerel Seçimlerindeki tercihinden dolayı cezalandırıldığını ima eden Münür Şahin, “Kendini Osmaneli halkının üzerinde görenler dersini almıştır. Osmaneli halkının tekrar kalbini, gönlünü kazanmak isteyenler Osmaneli halkını cezalandırmak yerine gönlünü tekrar kazanacak politikalar üretmek zorundadır” ifadelerine başvurdu.

Bağımsız Belediye Başkanı Münür Şahin, 2019-2023 döneminin Osmaneli için büyüme ve yükseliş dönemi olacağını ifade ederken, Osmaneli’nin hakkı olan kaynakların başka yerlere aktarılmasının doğru olmadığını belirtti. Münür Şahin, “Biz Allah’tan başka kimseye secde etmeyiz ve eğilmeyiz” diyerek tepkisini ortaya koydu.

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, konuya ilişkin açıklamasında, şunları kaydetti:

2014-2019 döneminde ilçemizde sağladığımız birlik ve beraberlikle tüm siyasi partilerimizin, tüm meclis üyelerimizin, tüm sivil toplum örgütlerinin ve tüm halkımızın katılımları ile oluşturduğumuz ‘Osmaneli Milliyetciliği’ sayesinde Osmaneli'de inanılmaz değişikliği hep birlikte gerçekleştirdik.

‘HER MEVKİ GEÇİCİDİR’

Geçmişte bölünmüşlük, siyasi çekişmeler ve dışarıdan Osmaneli'ye yön verme girişimleri Osmaneli'ye hep zarar vermişti. Kendi siyasi egolarını ve bulundukları konumları koruma gayreti içinde olanların Osmaneli'ye verdiği zararları hep birlikte yaşadık. Unutmayalım hayatta her konum, her mevki geçicidir. Geçmişte ele geçirdikleri mevkileri kullanarak topluma şekil vermeye çalışanların, bu mevkileri terk ettiklerinde düştükleri acınacak durum ders alınmalıdır.

‘KENDİNİ OSMANELİ HALKININ ÜZERİNDE GÖRENLER DERSİNİ ALMIŞTIR’

31 Mart Yerel Seçimleri biteli bir aylık süre oldu. Halk neticede bir tercih yaptı. Herkes bu tercihe saygı duymalıdır. Osmaneli halkını cezalandırmak, Osmaneli'nin hakkı olan kaynakları başka yerlere yöneltmek doğru bir yaklaşım değildir. Osmaneli halkı bilinçli ve zekidir. Kendini Osmaneli halkının üzerinde görenler dersini almıştır. Osmaneli halkının tekrar kalbini, gönlünü kazanmak isteyenler, Osmaneli halkını cezalandırmak yerine gönlünü tekrar kazanacak politikalar üretmek zorundadır.

‘OSMANELİ HALKI CEZALANDIRILACAK HALK DEĞİLDİR’

2019-2023 dönemi Osmaneli için büyüme ve yükseliş dönemi olacaktır. Tüm siyasi partilerimize, tüm sivil toplum örgütlerine ve tüm halkımıza düşen görev birlik ve beraberlik içinde Osmaneli hedeflerine varmaktır. Unutmayalım Osmaneli, Osmaneli halkı tarafından ileriye götürülecektir. Osmaneli'nin yükselişini, büyümesini Osmanelilerden başka kimse düşünmez. Osmaneli halkı seçimlerdeki tercihleri nedeniyle cezalandırılacak halk değildir.

‘HALK, EMANETİ EHLİNE VERMİŞTİR’

Osmaneli; yaşam kalitesini arttırmak, turizmde öne çıkmak, tarımda yeni ürünlere ve yeni pazarlara yönelmek, sanayi ile büyümek hedeflerine birlik ve beraberlik içinde varacaktır. Osmaneli halkı bu hedeflere ulaşmada, kendine yardımcı olanlarıda, kendine engel olmaya calışanlarıda takip edecek zekaya ve görüşe sahiptir. Unutmayalım seçimin kazananı ve kaybedeni yoktur. Seçimde halk kendini yönetecekleri tercih etmiştir. Ve emaneti ehline vermiştir. Halkın tercihine hepimiz saygı duymak zorundayız. Allah bize yeter.

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın dediği gibi;" Biz Allah’tan başka kimseye secde etmeyiz ve eğilmeyiz, elhamdülillah.”

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 5948 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum