MÜNÜR ŞAHİN'DEN KONUT HAMLESİ

MÜNÜR ŞAHİN'DEN KONUT HAMLESİ

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, ilçede artan konut ve kira fiyatlarına dikkat çekerek, 2 yıl içerisinde en az 500 konuta ihtiyaç duyulacağını belirtti.

Osmaneli’ne yapılacak yeni yatırımların ilçenin büyümesini ve yükselişini hızlandıracağını ifade eden Başkan Şahin, bu süreçte konut talebini karşılayacak yatırımları planlamaya başladıklarını bildirdi. Başkan Münür Şahin, “TOKİ ile Osmaneli Konakları projesi kapsamında en az 200 konut yapacağız. zel sektöründe en az 300 konutluk yatırım yapmasını hedefliyoruz” ifadelerin başvurdu.

Münür Şahin son olarak özellikle konut üretecek yatırımcıları Osmaneli’ne davet etti.

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, konuya ilişkin yaptığı yazılı açıklamada, şunları kaydetti:

“Osmaneli'de konut fiyatları ve konut kiraları yükseldi. Yeni yatırımlarla hızla büyüme ve yükseliş sürecine girecek Osmaneli, artan konut talebini karşılayacak yatırımları planlamak zorunda. Osmaneli, yaşam kalitesinin artması, turizmde öne çıkmaya başlaması, tarımda yeni yatırımlar, sanayide hızla büyüme süreci ve en önemlisi de Osmaneli-Yenişehir-Bursa-Gemlik YHT yatırımı sonucu tercih edilen yerleşim yeri oldu. Cumhurbaşkanımızın da özellikle vereceği yeni desteklerle Osmaneli sadece Bilecik ilinin değil, tüm bölgemizin ve Türkiye'nin önemli bir yerleşim merkezi oluyor.

Sanayide yatırımcıların tercih ettiği yer konumuna gelen Osmaneli hızla artacak konut talebini karşılayacak yatırımları hem özel sektör, hem de TOKİ ile eski Osmaneli Konakları mimarisinde yapılacak konutlarla karşılayacak. TOKİ projemizle ürettiğimiz 100 konutun hemen satılması ve şu an Osmaneli’de en fazla tercih edilen yer olmasının altında yatan nedende bu.

Osmaneli'de konut yatırımlarını sağladığımızda özel sektöründe, TOKİ'ninde yapacağı konutlar çok kısa sürede tükenecek. Osmaneli'nin büyüme ve yükseliş sürecinde yatırımcıları ve de özellikle konut üretecek yatırımcıların sonradan pişman olmamaları için ilçemize davet ediyoruz. Mevcut inşaatçılarımızında konut yatırımında kaliteli yatay mimaride konut üretmeleri durumunda talep sorunu yaşamayacaklarını şimdiden söyleyebiliriz.”

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 4810 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum