MÜNÜR ŞAHİN’DEN MV. YAĞCI’YA TEŞEKKÜR

MÜNÜR ŞAHİN’DEN MV. YAĞCI’YA TEŞEKKÜR

Bilecik Belediyer Birliği'ne üye belediye başkanları ve meclis üyeleri BİOSUN Katı Atık tesisini ziyaret etti. 

Ziyarette yer alan Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, tesisin kurulmasında emeği olan AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı’ya teşekkür etti. Başkan Münür Şahin yaptığı açıklamada,"Bilecik belediyeler birliği üyesi Belediye başkanları ve meclis üyelerimiz İl genel meclis başkanımız ve il genel meclis üyemizle birlikte Kızıldamlar köyümüzde kurulu olan Bilecik Belediyeler Birliğinin sahip olduğu; Biosun Katı Atık Entegre tesisinde incemelerde bulunup yetkililerden bilgi aldık. Bilecik belediyeler birliği ile imzalamış olduğu 29 yıl süreli evsel atık yönetimi imtiyaz sözleşmesi kapsamında inşa edilen tesis ülkemizin en kapsamlı entegre katı atık yönetim tesisi konumundadır.

Bu güzide tesisin kurulmasında büyük emeği olan önceki dönem Bilecik Belediyeler Birliği Başkanı ve şu an Milletvekilimiz Selim Yağcı'ya teşekkkür ediyoruz. Sonuçta kişiler gelip geçici eserler ise kalıcıdır. Osmaneli Belediyesi olarak Milletvekilimiz Selim Yağcı'yı saygıyla anıyor, ilçemiz adına teşekkür ediyoruz.

25 yıl sonra bu mükemmel tesis Bilecik Belediyeler Birliğine devredilecek. Kısaca tesis şu an yap işlet devret modeline göre işletilen mükemmel bir tesis konumunda” dedi.

munur-sahinden-milletvekili-selim-yagciya-tesekkur2.jpg

Kaynak:M. Bahadır ORAL

Bu haber toplam 5064 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.