MURATDERE MADENCİLİK’TEN KADINLARA SÜRPRİZ

MURATDERE MADENCİLİK’TEN KADINLARA SÜRPRİZ

Muratdere Madencilik, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Muratdere Köyü'nde yaşayan kadınlara sürpriz yaptı. Firma yetkilileri, köydeki evleri kapı kapı dolaşarak kadınlara çiçek hediye etti. 
Firmada görevli Kimya Yüksek Mühendisi Havva Dinç, yaptıkları organizasyona ilişkin değerlendirmesinde, köydeki kadınların yaşadığı mutluluğun görülmeye değer olduğunu söyledi. Kendisi de aslen Muratdereli olan Dinç, kadınların iş hayatında kendilerine daha fazla yer edinmesi gerektiğini vurguladı.
Muratdere Madencilik Kurumsal İletişim ve Halkla İlişkiler Müdürü Erkan Yıldız ise, Muratdereli kadınları mutlu eden etkinlikle ilgili şunları dile getirdi:
"Türkiye, batılı ülkeler arasında dahi kadınlara seçme ve seçilme hakkını ilk veren ülkelerden biri. Bizler de bu güzel ülkemizin bir önemli yatırımcıları olarak bu ülkeye ve insanımıza yatırım yapmaktan gurur duyuyoruz. Madencilik gibi kadın istihdamının çok sınırlı olduğu bir sektörde işletmeye henüz geçmemiş olmamıza rağmen kadın çalışan sayımızı artırmak üzere ileriye dönük çalışmalarımızı şimdiden yapıyoruz. Aynı zamanda Türkiye’nin ve bu bölgenin gelişimine daha fazla katkı sağlamaya başlayacağımız için hepimiz ayrı bir heyecan duyuyoruz."

Kaynak:Nilüfer ERDAL

Bu haber toplam 3029 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.