MUTLULUĞUMUZU PAYLAŞTILAR

MUTLULUĞUMUZU PAYLAŞTILAR

 

Gazetemizin kuruluşunun 24.yılı dolayısıyla başta Vali Halil İbrahim Akpınar olmak üzere gazetemize tebrik yağdı. Gerek gazetemize gelerek, gerek çiçek göndererek gerekse telefonla arayarak mutluluğumuzu paylaşan sevenlerimizin bu davranışı heyecanımızı bir kat daha artırdı. 27 Şubat Çarşamba günü saat 15.00'te gazetemize ziyarete gelen Vali Akpınar gazetemizin kuruluşunun 24.yıldönümü pastasınıda kesti.  

Bilecik Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Seviye Beyli ile birlikte gazetemize gelen Vali Akpınar, gazetemiz sahibi Şadi Erdal, gazetemiz yazı işleri müdürü Mücahid Erdal, sayfa editörü Mehmet Erdal ve gazetemiz personelini tebrik etti.

Gazetemiz sahibi Şadi Erdal ile bir süre sohbet eden Vali Akpınar, gazetemizin başarılarının devamını diledi. Gazetemiz sahibi Şadi Erdal ise gazetemizin kuruluşundan bugünlere nasıl geldiğini anlattı. 

Diğer yandan Ak Parti İl Genel Meclis üyeleri Nail Dağlı ve Hayati Kaba'da gazetemize gelerek gazetemizin 24. yılının hayırlı olması temennilerinde bulundu. Yayın hayatına 14 sayfa ile devam edecek olan gazetemizin başarılarının devamını dilediler. Yine bizzat gazetemize gelerek tebriklerini ileten MHP İl Başkanı Hüseyin Köymen ve İlçe Başkanı Sinan Özkeskin ile İl Genel Meclis Üyesi Osman Varolu tebriklerini gazetemiz sahibi Şadi Erdal'a ilettiler. Türkiye Kamu Sen İl Temsilcisi Ömer Yel ve Türk Büro-Sen İl Temsilcisi Cüneyt Taşkesen, Ülkü Ocakları İl Başkanı İbrahim Bayraklı ve Pazaryeri Eski Belediye Başkanı Hikmet Öztürk'te gazetemize gelerek tebrik ettiler. 

Gazetemizin kuruluşunun 24.yıl dönümünde çiçek göndererek başarı dileklerinde bulunan Elbirlik Kuyumculuk, Osman Usta İnşaat ve 11 D Sinema da heyecanımıza heyecan kattı. Ayrıca telefonla arayan Vali Yardımcısı Süleyman Deniz, Avukat Faik Akarkarasu, Kızılay Şube Başkanı Selami Çınar, BBP Bozüyük İlçe Başkanı Mustafa İbiş, geçmiş dönemlerde DP Bozüyük Belediye Başkan adayı olan Mete Yüksel ve CHP Bozüyük eski yönetim kurulu üyelerinden Ertuğrul Beler  başarı dileklerinde bulundu.  

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.