MV. SELİM YAĞCI PARTİLİLERLE BULUŞTU

MV. SELİM YAĞCI PARTİLİLERLE BULUŞTU

AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı, Osmaneli İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen Gençlik Kolları Danışma Toplantısına katılarak,partililer ile bir araya geldi.

mv.yagci-partililerle-bulustu3.jpg
Çalışmalar hakkında fikir alışverişlerinin yapıldığı programda, ilimizin her bir köşesinde topyekün bir gelişme ve kalkınma yaşandığını söyleyen Mv. Yağcı,"Amacımız ve gayemiz Hak için halka hizmet etmek ve milletimizin hizmetkarı olmaktır" dedi. 

mv.yagci-partililerle-bulustu2.jpg
Milletvekili Selim Yağcı, programda yaptığı konuşmada şunları aktardı:


"Tarih kokan ilçemiz Osmaneli’de İlçe Teşkilatımız tarafından düzenlenen Osmaneli İlçe Gençlik Kolları Danışma toplantısına katıldık. Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde ülkemizde güzel çalışmalar olduğu gibi bizler de Bilecik'teki AK kadrolarla birlikte güzel işler yapmaya devam ediyoruz. Onun için ben bu güzel sonuçların alınmasında emeği olan bütün arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Amacımız ve gayemiz Hak için halka hizmet etmek ve milletimizin hizmetkarı olmaktır. El ele gönül gönüle vererek şehrimizi gelecek noktasında daha iyi konumlara getirmek ve hemşehrilerimize hizmet noktasında ilk günkü aşkla çalışmaya devam edeceğiz.’’ İfadelerini kullandı.

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 4222 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.