MV. SELİM YAĞCI'DAN SERT AÇIKLAMA

MV. SELİM YAĞCI'DAN SERT AÇIKLAMA

AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı, 23 Haziran’da yeniden yapılacak İstanbul seçimleriyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Selim Yağcı, Yeni Akit Gazetesi’ne yaptığı açıklamada, YSK üyelerini “7’li çete” olarak nitelendiren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu kınadı. Kendisinin eski hakim olduğunu anımsatan Mv. Yağcı, “Kemal Kılıçdaroğlu’nu kınıyorum. 23 Haziran’da Fatih Sultan Mehmed Han’ın emaneti İstanbul’a sahip çıkacağız” ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu’nun YSK üyesi yargıçlara yönelik açıklamalarının demokratik sınırları aştığını anlatan Milletvekili Yağcı, şöyle devam etti:

“YSK'nın İstanbul ile ilgili verdiği kararla ilgili eski bir hakim olarak YSK üyesi hakimlerimizin bir kısmını ağır ithamlar altında bırakmak demokratik hukuk devleti anlayışına yakışacak davranışlar değildir. Bu davranışlar içerisinde olan başta CHP Genel Başkanı olmak üzere herkesi kınıyorum.

Kendi aleyhlerine karar verenlere 'Çete' nitelendirmesi yapılması 15 yıl hakimlik yapan biri olarak yüreğimi sızlattı. Ancak Kemal Kılıçdaroğlu başta olmak üzere yargı önünde gerekli hesabın sorulacağına inanıyorum” diye konuştu.

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 6534 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
22 Yorum