MV. TÜZÜN'DEN FIRAT KALKANI AÇIKLAMASI

MV. TÜZÜN'DEN FIRAT KALKANI AÇIKLAMASI

CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, TSK'nın 'Fırat Kalkanı' operasyonuna ilişkin değerlendirmelerde bulundu. İŞİD terörünün sınırlarımızdan temizlenmesini temenni ettiğini belirten Milletvekili Tüzün, Celabrus'a giren Türk askerine başarılar diledi. 

CHP Milletvekili Tüzün açıklamasında şunları kaydetti:

"İŞİD terörüyle mücadele için sınır ötesi harekât başlatan kahraman askerlerimize başarılar diliyorum. En büyük dileğimiz, bu savaşta yer alan evlatlarımızın, burunları bile kanamadan sağ salim vatanımıza geri dönmeleridir.

Uluslararası bir canavara dönüşen ve sınırımızın hemen yanı başında örgütlenen İŞİD terör örgütü, ülkemiz için uzun süredir büyük bir tehdit oluşturuyordu. Kahpece tuzaklarla yüzlerce vatandaşımızın canına kasteden ve yüce dinimizi de istismar eden bu canavarla mücadelede ne yazık ki geç kalındı. İktidar maalesef uyarılarımızı yıllardır dikkate almadı.

Cumhuriyet Halk Partisi olarak, tam iki yıl önce İŞİD’in bölgeden temizlenmesi için kara harekâtı çağrısı yaptığımızda, bize “Aklınız sizde kalsın, bize akıl vermeyin” denildi.

Bugün iktidar yıllarca izlediği Suriye politikasının ülkemizi ve bölgemizi nasıl bir felakete sürüklediğinin geç de olsa farkına varmıştır.

Geç kalınmasına rağmen, 15 Temmuz darbe girişiminde en büyük darbeyi yiyen kahraman Silahlı Kuvvetleri’mizin, vatan savunması için gözünü kırpmadan başlattığı bu mücadeleyi başarıyla tamamlayacağı konusunda hiçbir şüphemiz ve endişemiz yoktur.

Şimdi beklentimiz, bu canavarla sınırlarımız içinde de topyekün mücadele başlatılması, Türkiye’deki IŞİD hücrelerinin temizlenmesi, faaliyetlerine göz yumulmaması, kahraman Ordumuzun görevini tamamlayarak Suriye girbabından bir an önce vatanına dönmesidir."

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 2107 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.