Mv. Tüzün'den Öğretmenler Günü mesajı

Mv. Tüzün'den Öğretmenler Günü mesajı

Cumhuriyet Halk Partisi Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla mesaj yayınladı.

Cumhuriyet Halk Partisi Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında; ‘’Başöğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk ve ebediyete intikal eden bütün öğretmenlerimizi rahmet ve minnet duygularıyla anıyor, görevi başındaki öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyorum’’ dedi.

Mesajında, ‘’Yarınlarımızın umut kaynağı çocuklarımız ve gençlerimizi bilgileriyle donatan bütün öğretmenlerimize sağlıklı ve mutlu bir yaşam diliyorum’’ ifadelerini kullanan Milletvekili Tüzün, şunları kaydetti:

‘’’Her 24 Kasım’da  başöğretmenimiz Atatürk ile birlikte bilimin ışığında yarınlarımızın mimarlarını yetiştiren öğretmenlerimizi bir kez daha bıraktığı eserlerle hatırlıyoruz. 24 Kasım, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Başöğretmen olarak anıldığı gün. Yurdun dört bir yanında sevgiyle ve özveriyle, çocuklarımızı çağın gerektirdiği bilgi ve donanımla hazırlamak için tüm güçlüklere rağmen görevlerini sürdüren öğretmenlerimize minnettarız. Ulu Önder Mustafa Kemal’in gösterdiği yolda ülkemizi çağdaş uygarlığa ulaştıracak olan öğretmenlerimizin daha sağlıklı, daha güvenli ve icra ettikleri değerli göreve layık bir yaşam sürdürmesi için çalışmalarımız ve gayretimiz devam ediyor. Bu duygu ve düşünceler ile  başta Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, ebediyete intikal etmiş tüm öğretmenlerimizi saygı, rahmet ve şükranla anıyor, geleceğimize yön veren ve eli öpülesi öğretmenlerimizin, Öğretmenler Günü’nü en içten dileklerimle kutluyor, sağlık, mutluluk ve esenlikler diliyorum.” İfadelerini kullandı.

Bu haber toplam 1479 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.