MV. YAĞCI, BAKAN'DAN SÖZ ALDI

MV. YAĞCI, BAKAN'DAN SÖZ ALDI

AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı, Bilecik Belediye Başkanı Nihat Can ve Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı ile birlikte Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile bir araya geldi. 

Görüşmede, Bilecik, Bozüyük ve Gölpazarı şehir stadyumları mnasaya yatırıldı. Stadyumlar ve gençlere yönelik projeler için Bakan Kasapoğlu'ndan söz alındı. 

mv-yagci-bakandan-soz-aldi2.jpg

Milletvekili Selim Yağcı, görüşmeye ilişkin yaptığı açıklamada, şunları kaydetti:

"Gençlik ve Spor Bakanımız kadim dostum, değerli kardeşim Sayın Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu Bey’i Bilecik Belediye Başkanımız Nihat Can ve Bozüyük Belediye Başkanımız Fatih Bakıcı ile birlikte ziyaret ettik. 

Sayın Bakanımıza ve Bakan Yardımcısı Sinan Aksu Bey’e ilimizin temel sorunlarından olan Bilecik şehir stadyumu, Bozüyük ilçe şehir stadyumu, Gölpazarı ilçe şehir stadyumunun yenilenmesi ve gençlerimize yönelik projelerin gerçekleştirilmesi konularında sözlerini aldık. 

Gençlik ve Spor Bakanlığımızın katkılarıyla ilimize kazandırmayı planladığımız spor alanındaki projelerimize verecekleri destekler ve ilgi ve alakaları sebebiyle teşekkür ediyorum" dedi.

mv-yagci-bakandan-soz-aldi3.jpg

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 2768 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum