MV. YAĞCI, BASINLA BULUŞTU

MV. YAĞCI, BASINLA BULUŞTU

AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla basın mensuplarını kahvaltı programında ağırladı.

Massa Kafe’de gerçekleşen kahvaltı programına, İl Başkanı Fikret Karabıyık, Merkez İlçe Başkanı Nail Öztürk, Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Karadayı, Önceki Dönem Belediye Başkanı Nihat Can, İl Genel Meclis Üyesi Zeki Kayadelen ile ilimizde görev yapan basın mensupları katıldı.

Basın mensupları ile birlikte pasta kesen Mv. Selim Yağcı, günümüzü kutlayarak başarı dileklerini iletti. Selim Yağcı, Türkiye Cumhuriyeti’nin ilk gazetesi Hakimiyet-i Milliye’nin çıkarıldığı günün 10 Ocak olduğunu anımsatarak, “Bu vesile ile sizlerle birlikte olmak istedik. Katılımlarınız ile programımıza anlam kazandırdınız” dedi.

milletvekili-selim-yagci-basinla-bulustu2.jpg

 ‘AK PARTİ, BU MİLLETİN PARTİSİDİR’

Selim Yağcı, kahvaltının ardından yaptığı açıklamada, AK Parti iktidarının 18 yıldır millete hizmet ettiğini ifade ederek, “AK Parti, bu milletin partisidir ve milletimizle beraber hizmetine devam etmektedir” dedi.

Ülkemize yönelik birçok ekonomik saldırının bertaraf edildiğini kaydeden Mv. Yağcı, AK Parti’nin hedeflerinden şaşmadan yoluna devam ettiğini bildirdi. Yağcı, ülkemizin geldiği noktada artık hayallerini gerçekleştirebildiğini ve yerli otomobil üretimine başlandığına değinerek, şöyle devam etti:

“Türkiye’de ve dünyada ekonomik sıkıntılar meydana geldi. Bu sıkıntıların yanısıra ülkemize yönelik birçok taarruz ve saldırılar oldu. Ancak bunu en hafif atlatan ülke Türkiye. Bu memlekette bir anayasa kitapçığının atılmasıyla yüzde 300 devalüasyon yaşanmışken, darbe girişiminden tutun kur baskısına kadar devletimize birçok oyun oynandı. Savaş denilecek derecede birçok operasyonlarla mücadele ediyoruz ama yolculuğumuzdan geri kalmadık. Kendi otomobilimizi yapıyoruz, enerji anlaşmalarının altına imza atıyoruz. Bu noktada bizlere saldıranlar bugün yüzde 20 enflasyon bile oluşturamıyorlar, enflasyonu yüzde 10’ların altına indirdiğimizi görüyoruz. AK Parti, bu milletin partisidir ve milletimizle beraber hizmetine devam etmektedir” dedi.

milletvekili-selim-yagci-basinla-bulustu3.jpg

‘ŞEHRİMİZİN KONULARINI TAKİP EDİYORUZ’

Mv. Selim Yağcı, konuşmasının devamında, ilimizle ilgili açıklamalarda bulunarak, Yenişehir yolu, yeni hastane hakkında açıklamalar yaptı. Yağcı, konuşmasına şöyle devam etti:

“Şehrimizin hassas konularını baştan sona takip ediyoruz. Bazen talihsizlikler oluyor ama bunları tecrübemizle, birlik ve beraberliğimizle çözmeye çalışıyoruz. Bilecik’in en önemli gündem maddesi haline gelen Yenişehir yoluyla ilgili olarak Cumhurbaşkanımızın himayelerinde, Bakanımızın desteği ile ihalesini şehrimiz adına gerçekleştirdik. Herhangi bir sıkıntı yok ama müteahhit firma biraz daha havaların iyileşmesini bekliyor. Baharla birlikte hızlı bir çalışmayla en kısa sürede bitirilecek.

Hastanenin yılbaşı öncesi bitirilmesi hedefleniyordu ancak müteahhit uzatma istemiş. Nisan ayı içerisinde inşallah hastanenin açılmasını hedefliyoruz.

Bozüyük’te hastane çalışmalarımız planlandığı şekilde ilerliyor, lojistik merkezini takip ediyoruz. Osmaneli’ne gelecek hızlı trene ilişkin olarak Yenişehir-Osmaneli hattının ihalesi için gayret gösteriyoruz. İnşallah bu ihaleyi yapacağız. Yani Ankara, İstanbul ve Bursa’yı Bilecik’te hızlı tren ile buluşturup ilimizi odak nokta haline getireceğiz” ifadelerini kullandı.

milletvekili-selim-yagci-basinla-bulustu4.jpg

Mv. Selim Yağcı, konuşmasının ardından basın mensupları ile birlikte pasta kesti. Program, Mv. Yağcı’nın hediye takdiminin ardından sona erdi.

--Bilecik Haber

Kaynak:Bilecik Haber - Ahmet Meşe

Bu haber toplam 1590 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.