MV. YAĞCI DEDİKODULARA SON NOKTAYI KOYDU 'ÖDENEK SORUNU YOK!'

MV. YAĞCI DEDİKODULARA SON NOKTAYI KOYDU 'ÖDENEK SORUNU YOK!'

AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı, ilimizin iki önemli yatırımı Yenişehir-Bilecik yol çalışması ve 250 yataklı yeni devlet hastanesi inşaatının ödenek sorunu nedeniyle durdurulacağına ilişkin iddialara son noktayı koydu. 

Milletvekili Selim Yağcı, Yenişehir yolu ve yeni hastane inşaatı çalışmalarının planlanan takvim doğrultusunda devam ettiğini belirterek, “Ödenek sorunu yok” ifadesini kullandı. 

Bilecik kamuoyunda dolaşan olumsuz dedikodularla ilgili sorumuza açıklık getiren Milletvekili Yağcı, ülkemizde yaşanan ekonomik dalgalanmaların bir takım tedbirleri beraberinde getirdiğini ancak alınan tedbirler çerçevesinde ilimiz yatırımlarını aksatacak bir durumun söz konusu olmadığını anlattı. 

Milletvekili Yağcı, açıklamasında şu cümlelere yer verdi:

“Hazine ve Maliye Bakanımız sayın Berat Albayrak geçtiğimiz günlerde Orta Vadeli Programı açıkladı. Yeni ekonomi programı çerçevesinde alınan tedbirler ve hedefler açık şekilde ortaya konuldu. Bu kapsamda henüz başlanmayan bazı yatırımların ertelenmesi gündeme geldi. Ancak Yenişehir-Bilecik yolu yapım çalışmaları ve yeni devlet hastanesi inşaatımızda çalışmalar sorunsuz şekilde ilerliyor. Yüklenici firmaların ödenekler noktasında herhangi bir problemi bulunmuyor.

Ülkemizde dış güçlerin baskısı ile oluşturulmak istenen ekonomideki olumsuz şartlardan şehrimiz için çok çok önemli olan bu iki yatırımın ve diğer yatırımlarımızın olumsuz etkilenmemesi konusunda var gücümüzle çalışıyoruz. İnşallah hep birlikte mutlu sona planlanan zamanda ulaşacağız” dedi.

Kaynak:Mücahid ERDAL

Bu haber toplam 3641 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum