Mv. Yağcı, Kadri Şentürk’e sahip çıktı

Mv. Yağcı, Kadri Şentürk’e sahip çıktı

AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı, Belediye Başkanı Semih Şahin’in Kadri Şentürk’e yönelik sözlerine cevap vererek Kadri Şentürk’e sahip çıktı.

Hatırlanacağı üzere; Belediye Başkanı Semih Şahin, yaptığı bir açıklamada, Bilecik Belediyesi’nin eski yönetimini ‘Vizyonsuz’ olmakla nitelendirmiş ve Mali Hizmetler Müdürlüğü görevinde bulunan Kadri Şentürk’ün imamlık yapmasını eleştirmişti. Bunun üzerine büyük bir tepkiyle karşılaşan Semih Şahin ulusal basında ‘İslamofobik’ olarak kendine yer edinmişti.

Gelinen süreçte, Bilecik Belediyesi’nde önemli görevlerde bulunan ve Selim Yağcı’nın belediye başkanlığı süresince önemli kurmayları arasında yer alan Kadri Şentürk’e yönelik söylemlere Selim Yağcı’dan da cevap geldi. İl İdare ve Denetim Müdürlüğü görevini yürüten Kadri Şentürk’e sahip çıkan Mv. Selim Yağcı, şu ifadeleri kullandı:

“Bir insan İmam Hatip’ten mezun olup ardından iktisat okuyabilir. İmamdan hesap işleri müdürü mü olur, vizyonları bu kadar falan diye konuşuyor. Keşke onlarda Kadri beyin vizyonunun zerresi kadar vizyon olsa. 2 yıldır o muhteşem vizyonunu görecek bir proje göremedik. Kendisi de otogarda bilet kesen birisini Park ve Bahçeler Müdürlüğüne getirdi. Kadri bey ile ilgili o sözlerinden sonra kendisini Mahalli İdareler Müdürü yaptım” diye konuştu.

İlgili Haberler

Kaynak:Ahmet Meşe

Bu haber toplam 6019 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum