MV. YAĞCI MUHTARLARI DİNLEDİ

MV. YAĞCI MUHTARLARI DİNLEDİ

AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı, çalışmaları kapsamında ilimiz mahalle ve köy muhtarlarını ziyaret etti.

Çalışmaları kapsamında ilimizdeki sivil toplum kuruluşu ve dernek yöneticileri ile belirli aralıklarla bir araya gelen Milletvekili Selim Yağcı, mahalle ve köy muhtarları ile bir araya geldi.

Bilecik ile ilgili konu ve çalışmalar hakkında fikir alışverişlerin yapıldığı ziyaret hakkında kısa bir değerlendirmede bulunan Milletvekili Selim Yağcı, ‘’Yeni haftanın ilk gününde toplumumuzda çok önemli işlevleri olan ve yerel yönetimin temel ayaklarından biri olan mahalle ve merkeze bağlı köy muhtarlarımız ile Muhtarlar Derneği’nde bir araya geldik. Mahallelerimizin ve merkeze bağlı köylerimizin sorunları ve bu alanlardaki yaptığımız ve yapmayı düşündüğümüz çalışmalara ilişkin olarak karşılıklı görüş alışverişi içerisinde bulunduk. Muhtarlarımızın bizlere olan bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonrada yaptıkları ve yapacakları destek ve katkılar sebebiyle kendilerine teşekkür ediyorum. El ele gönül gönüle vererek birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarımıza devam edeceğiz. Hep Birlikte Daha İyiye Daha Güzele’’ ifadelerini kullandı.

Bilecik Muhtarlar Derneği Başkanı İlhami Çınar da kendilerini ziyaret eden Milletvekili Selim Yağcı’ya teşekkür ederek çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 1930 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.