MV. YAĞCI MUHTARLARLA BULUŞTU

MV. YAĞCI MUHTARLARLA BULUŞTU

AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla ilimiz genelindeki köy ve mahalle muhtarları ile bir araya geldi.

Muhtarları sabah kahvaltısında ağırlayan Mv. Selim Yağcı, ‘Demokrasimizin uçbeyleri’ dediği muhtarların günlerini kutlayarak, çalışmalarında başarılar diledi. Yoğun katılımla gerçekleşen etkinlikte Türk Bayrağı dağıtıldı. 

Etkinliğin açılış konuşmasını gerçekleştiren Bilecik Muhtarlar Derneği Başkanı İlhami Çınar, kendilerine gösterdiği ilgiden ötürü Mv. Selim Yağcı’ya teşekkür etti.

Bozüyük’te 40 yılı aşkın süredir muhtarlık yapan ve ‘Efsane Muhtar’ olarak anılan Çarşı Mahalle Muhtarı Bedri Yaz ise okuduğu şiirle etkinliğe renk kattı.

mv-selim-yagci-muhtarlarla-bulustu2.jpg

Kayı Plaza Massa Kafe’de gerçekleşen organizasyona, AK Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık, Merkez İlçe Başkanı Nail Öztürk, İl Genel Meclis Başkanı Osman Yılmaz, AK Partili ilçe ve belde belediye başkanları, il genel meclis üyeleri ile ilçe başkanları da katıldı.

Milletvekili Selim Yağcı, burada yaptığı konuşmada, her yıl 19 Ekim’de muhtarlarla bir araya gelerek bir gelenek oluşturmak istediğini söyledi. Yerel yönetimlerde muhtarların önemli bir role sahip olduğunu anlatan Mv. Selim Yağcı, davetine icabet eden muhtarlara teşekkür etti. Tüm muhtarların gününü kutlayan Mv. Yağcı, ebediyete intikal edenlere rahmet diledi.

Konuşmasının devamında, ülkemizin oldukça hassas bir süreçten geçtiğini ifade eden Selim Yağcı, Türkiye’nin 2023 hedefleri doğrultusunda emin adımlarla ilerlediğini ve geleceğin ülkemiz adına çok daha güzel olacağını söyledi.

MV. Yağcı, Barış Pınarı Harekatı ile birlikte Türkiye’nin yeni dünya düzeninde yerini aldığını anlatırken, sözlerini şöyle sürdürdü:

mv-selim-yagci-muhtarlarla-bulustu3.jpg

“Ülke ve devlet olarak çok hassas süreçlerden geçiyoruz. 1071’den beri bizim bu coğrafyada rahat yaşanmamızı istemediler ve hala istemiyorlar. Dünya, yeniden bir yapılaşma içerisine giriyor, bizde bu masada varız diyoruz. Biz, Türk - İslam medeniyetini temsil ediyoruz.

Yeni dünya düzeninin ham maddesi Akdeniz doğalgazı ve petrol. Türkiye'yi istemiyorlar ama biz bu filmi yüz yıl önce gördük. Bu sebeple tüm sınırlarımızı kıskaca almaya çalıştılar, ekonomik taarruzlarda bulundular, her birini atlattık anacak sıkıntılar elbette var. Eğer bir mücadele yapıyorsanız güç kaybediyorsunuz ama geleceği kazanıyorsunuz. Demokrasimizin uç beyleri olarak bazen oluşan bu yorgunluğu en fazla hissedenler sizlersiniz. El ele gönül gönüle verip Allah'ın izni ile öncekinden daha çok çalışarak 2023 yılında ilk on ekonomi arasında olacağız.

Türkiye'nin attığı adımlar doğru ve dünya bunu kabul ediyor, hakettiğimizi alıyoruz. Barış Pınarı bugünü olduğu kadar geleceği teminat altına alan bir operasyon. Güney sınırımızda güvenlik sahası oluşturacağız, dünyaya hal davamızda dimdik durduğumuzu gösterdik ve başardık. Bundan sonraki süreçte ülkemizde daralmış olan ekonomiyi canlandıracak, sanayimizi hareketlendirecek bir safhaya  geçeceğiz.

mv-selim-yagci-muhtarlarla-bulustu4.jpg

Türkiye rahatlarsa bizlerde hizmetlerimizi rahat yaparız. 15 yıldır yerel bazda ilimize hizmet ediyoruz. Aslında geçtiğimiz bir yıllık süreç biraz seçimlerle, ekonomik sıkıntılarla geçti. Hedeflediğimiz işlere başlayamadık. Yeni yılda her noktada hizmetlerimizi gerçekleştireceğiz inşallah.

Devletimiz ve hükümetimiz güçlü, göstergeler olumluya dönüyor. Son mütabakatla daha iyi noktaya hareket halinde olacak ve çalışmalarımızda daha güçlü olacak. Biz bir ve beraber olduğumuz sürece bu millet ebediyen payidar olacaktır ve hedeflerine ulaşacaktır” ifadelerini kullandı.

Mv. Selim Yağcı’nın konuşmasının ardından günün anısına hatıra fotoğrafı çekildi.

mv-selim-yagci-muhtarlarla-bulustu5.jpg

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 2567 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum