Mv. Yağcı müjdeli haberi duyurdu, imzalar atıldı

Mv. Yağcı müjdeli haberi duyurdu, imzalar atıldı

AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı, yeni Bilecik Devlet Hastanesi’nin ‘Bilecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne çevrildiğini duyurdu.

AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı, yeni Bilecik Devlet Hastanesi’nin ‘Bilecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne çevrildiğini duyurdu. Sağlık Bakanlığı Kamu Hastaneleri Genel Müdürü Prof. Dr. Hilmi Ataseven ve BŞEÜ Rektörü Prof. Dr. Şükrü Beydemir ‘Bilecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ için imzaları attı.

Bilindiği üzere, BŞEÜ bünyesinde Tıp Fakültesi kurulmasının ardından yeni devlet hastanesinin afiliye sistemi ile ‘Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne çevrilmesi için çalışmalar başlamıştı. BŞEÜ Rektörü Prof. Dr. Şükrü Beydemir, YÖK’ten gelecek izinlerin ardından Sağlık Bakanlığı ile protokol imzalanarak dönüşümün gerçekleştirileceğini bildirmişti.

Gelinen süreçte; AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı, müjdeli haberi Bilecik kamuoyuna duyururken imzaların atıldığını belirtti. Milletvekili Selim Yağcı, “Sağlık hizmet kalitemizi artırdığımız protokol ile Bilecik Devlet Hastanemizin adı Bilecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi olmuştur” ifadesini kullandı.

bilecik-egitim-ve-arastirma-hastanesi2.jpg

Bilecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin ilimize hayırlı olmasını dileyen Milletvekili Selim Yağcı, şunları kaydetti:

“İlimize sağlık alanında yeni devlet hastanemizin açılışı, tıp fakültesi kurulmasından sonra bir müjde daha vermenin haklı gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Üniversitemiz ve Sağlık Bakanlığımız arasında imzalanan protokol ile Bilecik Devlet Hastanemiz ‘Bilecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ olarak yükseltilmiştir. Başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Sağlık Bakanımız Fahrettin Koca, Bakan Yardımcımız Halil Eldemir olmak üzere emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum.

Genel Müdürümüz Prof. Dr. Hilmi Ataseven ve Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şükrü Beydemir, üniversitemiz ve Bilecik Devlet Hastanemizin birlikte kullanım ve işbirliği protokolünü imzaladı. Sağlık hizmet kalitemizi artırdığımız protokol ile Bilecik Devlet Hastanemizin adı ‘Bilecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ olmuştur.

Şeyh Edebali Üniversitesi Tıp Fakültesi akademik kadrosunda yer alan hekimlerimizin Bilecik Devlet Hastanesinde eğitim ve sağlık hizmeti vermeleri sağlanarak, eğitim, araştırma ve sağlık hizmet sunumu için insan gücü, mali kaynak, fiziki donanım, bina, tıbbi cihaz ve diğer kaynaklarının etkin ve verimli kullanılması amaçlanmıştır. Birlikte kullanım, Bilecik halkımız ve personelimiz için hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

bilecik-egitim-ve-arastirma-hastanesi3.jpg

Kaynak:Ahmet Meşe

Bu haber toplam 4990 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum