MV. YAĞCI, SEMİH ŞAHİN’İ KINADI!

MV. YAĞCI, SEMİH ŞAHİN’İ KINADI!

AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı, ‘Semih Şahin gezicilere sahip çıktı’ başlıklı haberimizin ardından yaptığı açıklamada, Gezi Parkı olaylarını savunan ve destekçilerine sahip çıkan kesimlere tepki gösterek Belediye Başkanı Semih Şahin’i kınadı.

Belediye Başkanı Semih Şahin, Gezi Parkı olaylarının 7’nci yılında skandal bir paylaşımda bulunarak devleti ve hükümeti hedef alan gezicileri savundu. Başkan Şahin’in sosyal medyadan yaptığı paylaşıma kamuoyundan tepki yağarken, Milletvekili Selim Yağcı ise isim vermeden yaptığı açıklamasında, “Üzerinden bu kadar zaman geçip her şeyin devlet ve milletimize bir komplo olduğu aşikarken bugün bunu metheden ve destekleyenlere acıyor, kınıyor, milletimize ve yetkili makamlara havale ediyorum” ifadelerini kullandı.

Selim Yağcı, konuyla ilgili sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımında, şunları aktardı:

“ ‘Mesele 3-5 ağaç değil hala anlamadın mı sen?’ cümlesinde ifadesini bulan, ülkenin milli birlik ve beraberliğe ekonomik ilerleyişine kast amacıyla düzenlenen gezi olaylarını düzenleyen iç ve dış mihrakları kınıyorum. O gün yeşili korumak amacıyla olanlar bir nevi mazur görülebilir ancak üzerinden bu kadar zaman geçip her şeyin devlet ve milletimize bir komplo olduğu aşikarken bugün bunu metheden ve destekleyenlere acıyor, kınıyor, milletimize ve yetkili makamlara havale ediyorum” ifadelerini kullandı.

Yayın: bilecikhaber

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 7171 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum