Mv. Yağcı’dan 18 Mart mesajı

Mv. Yağcı’dan 18 Mart mesajı

AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 106’ıncı yıldönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.

AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 106’ıncı yıldönümü dolayısıyla mesaj yayımladı. Milletvekili Selim Yağcı, Çanakkale Şehitlerimizi rahmetle andığı mesajında, 106 yıl önce olduğu gibi milletimizin inancı sayesinde ülkemizin 2023 hedeflerine ulaşacağını ifade etti.

Milletvekili Yağcı, bugün ülkemiz üzerinde oynanan oyunların birer bire boşa çıkarıldığını belirterek, terör örgütleri üzerinden ülkemiz üzerine yazılan senaryoların bozulacağını kaydetti.

Yağcı, mesajında, şu ifadelere yer verdi:

“Dönemin en modern ordularını dize getirip, "Çanakkale geçilmez" sözünü tarihe nakşeden Çanakkale destanının bütün kahramanlarını büyük zaferin 106. yıl dönümünde; rahmet ve minnetle anıyorum.

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal'in ifadesiyle “Çanakkale bugünümüzü kurtaran, maziye kahramanlığını ve büyüklüğünü iade eden, bu toprakları bize ebedi vatan yapan zaferin adıdır. Kahraman askerlerimizin iman ve azmi, milletimizin üstün fedakarlıklarıyla Çanakkale'de elde edilen eşsiz başarı, İstiklal Harbimizi zafere ulaştıracak direniş ruhuna da ilham vermiştir."

106 yıl önce olduğu gibi milletin imanı, inancı, vatan ve bağımsızlık sevdasıyla 7'den 70'e milletimizin tüm fertlerinin seferber olarak, Çanakkale ruhunun bu topraklarda hala diri ve canlı olduğunu tüm dünyaya Cumhuriyetimizin 100.yılını kutlayacağımız 2023 hedeflerine ulaşmak için çalışırken görmenin onurunu yaşıyoruz.

Bu topraklarda 106 yıl önce birlik, beraberlik ve kardeşlik içerisinde yedi düvele Çanakkale'yi dar ettiğimiz gibi bugün de terör örgütleri üzerinden uygulanmak istenen senaryoları bozacak kudrete sahibiz.

Covit 19 belasıyla mücadele sürecinin zorluklarına rağmen dış politikadan, Söğüt’te bulunan altın madenine, Karadenizde bulunan doğalgaz rezervinden, Karabağ zaferine elde edilen başarımız, Türkiyemizin gücünü istiklal ve istikbalini koruma konusundaki kararlılığını dost, düşman herkese ispat etmiştir.

Bu düşüncelerle Çanakkale Zaferi'mizin 106. yıl dönümünü kutluyor, 18 Mart Şehitler Günü'nde bu toprakları bize emanet eden tüm şehitlerimizi, başta Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere bütün kahramanlarımızı rahmetle şükranla anıyorum. Ruhları şad, mekanları cennet olsun.”

 

Bu haber toplam 1225 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.