Mv. Yağcı'dan 2'nci İnönü Zaferi mesajı

Mv. Yağcı'dan 2'nci İnönü Zaferi mesajı

Mv. Yağcı'dan 2'nci İnönü Zaferi mesajı

Kurucu Meclisimizin Başkanı Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ün “Siz orada yalnız düşmanı değil milletin makus talihini de yendiniz” sözleriyle andığı 100 yıl önce Dirilişin, Kuruluşun ve Kurtuluşun şehri Ertuğrul Vilayeti Bilecik’te kazanılan 2. İnönü Zaferlerinin 100.yılı kutlu olsun.

Türkiye Büyük Millet Meclisi Ordularımızın kazandığı ilk zaferlere ev sahipliği yapan Bilecik’i TBMM’mizin 100. Yıl milletvekili sıfatıyla temsil etmenin onuru ile Kurtuluş Savaşı'mızın nihai zaferle sonuçlanmasının öncüsü olduğuna inandığım 2. İnönü Zaferinin 100. Yıl dönümünü Covid 19’un oluşturduğu yeni normal şartlarının gölgesinde kutluyor olmanın burukluğunu yaşıyoruz.

Cumhuriyetimizi 2023 hedeflerine ulaştırmak adına mukaddes vatanımıza ve bayrağımıza 100 yıl önceki aynı şuur ve sadakatle sahip çıkmak için çalışıyoruz.

Bu vesileyle, TBMM’mizin kurucu başkanı Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK başta olmak üzere, tüm kurucu milletvekillerimizi ve Batı Cephesi Komutanı İsmet Paşa ve Fevzi Paşa ile birlikte İstiklal Mücadelemizin bütün kahramanlarını saygı, minnet ve rahmetle anıyorum.

Bu haber toplam 1526 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.