MV. YAĞCI'DAN HASTANE ZİYARETİ

MV. YAĞCI'DAN HASTANE ZİYARETİ


AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı ve eşi Fatma Yağcı, Devlet Hastanesi’ndeki tüm bölümlerde yatan hastaları ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini iletti.


Ziyarette hastanedeki çocuklarla da bir araya gelen Miletvekili Selim Yağcı, çocuklara çeşitli oyuncaklar verdi.


Yeni doğan bölümündeki hasta ve yakınlarını da ziyaret eden Milletvekili Selim Yağcı ve eşi Fatma Yağcı, yeni doğan bebekler için anne ve babaları tebrik etti.


Yaşlı hastalarla sohbet eden Milletvekili Selim Yağcı; ziyareti hakkında yaptığı açıklamada;" Bilecik Devlet Hastanesi’nde yatan hasta ve hasta yakınlarını ziyaret ederek Yüce Rabbimizden acil şifalar diledik. Tedavileri süren hastalarımıza geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. İnşallah yakın zamanda ileri tıp teknolojisine sahip, akıllı bilgi teknolojileri ile donatılmış tanı tedavi üniteleri ile büyük ve modern bir hastanemiz tüm olanaklarıyla vatandaşımızın hizmetinde olacaktır. Allah, tez zamanda tüm hastalarımıza acil şifalar versin.Hep Birlikte Daha İyiye Daha Güzele.’’ İfadelerini kullandı.

Hastane çalışanları ve hastalar ise Milletvekili Selim Yağcı’nın ziyaretinin kendilerini memnun ettiğini belirterek, teşekkür etti.

hastane-ziyareti2.jpg

Kaynak:M. Bahadır ORAL

Bu haber toplam 2633 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.