MV. YAĞCI'DAN MÜNÜR ŞAHİN AÇIKLAMASI

MV. YAĞCI'DAN MÜNÜR ŞAHİN AÇIKLAMASI

AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı, Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin’in AK Parti’ye geçişi ile ilgili konuştu.

Partisinin il başkanlığında basın toplantısı düzenleyen Mv. Selim Yağcı, partisinin yetkili organlarında Münür Şahin’in geçişine karar verildiğini belirterek, “Münür beyin bu kadar erken dönmesi taraftarı değildim” dedi.

Selim Yağcı, AK Parti’de kararların komplike bir şekilde alındığına dikkat çekerek, konuya ilişkin açıklamasını şöyle sürdürdü:

“Yerel seçimlerde Münür bey Osmaneli’nde aday gösterilmedi. AK Parti’de kararlar bir kişinin demesiyle değil komplike şekilde alınır. Biz tek başımıza karar verseydik Münür beyin bu kadar erken dönmesi taraftarı değildim. Bizim bakış açımız budur ancak partinin üst yönetiminin bakış açısı başkadır. Partimizin yetkili organları bu şekilde karar aldı. Cumhurbaşkanımız dün öyle karar verdi bugün böyle karar verdi. Dava adamları da bu karara uyarlar, kişisel düşüncelerimiz için bu partide olmadık. Yetkili organlarımızın aldığı kararın arkasındayız” dedi.

Konuşmasının devamında AK Parti Osmaneli İlçe Teşkilatı’nda yaşanan istifalara değinen Mv. Yağcı, partiden ayrılanları anladıklarını ve kararlarını saygıyla karşıladıklarını ifade etti. Yağcı, “Biz onların çok iyi AK Partili olduklarına inanıyoruz ama günümüz şartları içerisinde bu yönde karar alındı. Muhtemelen Çarşamba günü hem Münür Şahin hem de Zekiye Tekin AK Parti saflarına katılacak” şeklinde konuştu.

mv-yagcidan-muunur-sahin-aciklamasu2.jpg

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 9550 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
29 Yorum