MV. YAĞCI'DAN MÜNÜR ŞAHİN'E TEBRİK

MV. YAĞCI'DAN MÜNÜR ŞAHİN'E TEBRİK

31 Mart Yerel Seçimlerinde, AK Parti’den aday gösterilmeyen Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin ile AK Parti Milletvekili Selim Yağcı arasında oluşan soğuk hava yerini sıcak rüzgârlara bırakmaya başladı. 

MÜNÜR ŞAHİN TEŞEKKÜR ETMİŞTİ

Hatırlanacağı üzere; Münür Şahin Bilecik Belediyeler Birliği’nin BİOSUN Katı Atık Tesisi’ni ziyaretinden sonra yaptığı açıklamada, tesisin kurulmasında büyük pay sahibi olan Selim Yağcı’ya teşekkür etmişti. Münür Şahin’in bu tavrı kamuoyu tarafından memnuniyetle karşılanmıştı. 

BU KEZ SELİM YAĞCI TEBRİK ETTİ

İkili arasındaki gerginliği düşüren bir başka açıklama ise bu kez Selim Yağcı’dan geldi. Selim Yağcı, Osmaneli'nde düzenlenen 'Lefke CUP U15 Futbol Turnuvası' dolayısıyla Münür Şahin'i tebrik etti.

FİNAL MÜSABAKASINI BİRLİKTE İZLEDİLER

Turnuvanın final müsabakasını izlemek üzere Osmaneli'ne giden Mv. Selim Yağcı, Belediye Başkanı Münür Şahin tarafından karşılandı. Selim Yağcı ve Münür Şahin final müsabakasını birlikte takip etti. İkilinin sıcak tavırları aradaki buzların erimeye başladığı şeklinde yorumlandı. 

Turnuvanın ardından açıklamalarda bulunan Selim Yağcı, "Böyle bir organizasyonu düzenledikleri için Belediye Başkanı Münür Şahin ve yöneticilerini tebrik ediyorum" ifadelerini kullandı. 

  • mv-yagcidan-munur-sahine-tebrik2.jpg

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 4246 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum