MV. YAĞCI'DAN YATIRIM MÜJDESİ

MV. YAĞCI'DAN YATIRIM MÜJDESİ

AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı, Osmaneli OSB’de 2 bin kişinin istihdam edileceği iki yatırımın daha temellerinin atılacağını müjdeledi. Osmaneli ilçesinin Bilecik’in önemli dinamiklerinden olduğunu ifade eden Mv. Selim Yağcı, Osmaneli adına gerçekleşecek her projenin yakından takipçisi olduğunu bildirdi.

mv-yagcidan-yatiri-mujdesi2.jpg

AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı, Osmaneli'nde bir dizi temaslarda bulundu. AK Parti Osmaneli İlçe Başkanı Şaban Güdem ve yönetim kurulu ile bir araya gelen Milletvekili Selim Yağcı; Hisarcık Beşevler, Düzmeşe, Oğulpaşa, Gaziler, Belenalan muhtarlarıyla görüştü ve taleplerini dinledi.

Esnaf ziyaretlerinin ardından Osmaneli Belediyesi'ni ziyaret eden Milletvekili Selim Yağcı, Başkan Münür Şahin ile görüştü. Yağcı, Osmaneli ilçesine büyük önem verdiklerini belirterek, “Çok kısa süre içerisinde OSB’de 2 bin kişinin çalışacağı iki yatırımın temelleri atılacak. Osmaneli-Yenişehir-Bursa-Gemlik YHT ve YHT Taşımacılık hattının yapılmasıyla Osmaneli lojistik merkezi olacak” dedi.

mv-yagcidan-yatiri-mujdesi3.jpg

Mv. Yağcı, Osmaneli Kaymakamlığını ziyaret ettikten sonra ilçeden ayrıldı.

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 6234 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum