NESRİN MUHTAR, BİLECİK'İ TEMSİL ETTİ

NESRİN MUHTAR, BİLECİK'İ TEMSİL ETTİ

İlimizin tanınmış simalarından, İstiklal Mahallesi'nin 20 yıllık muhtarı Nesrin Mazlum, Ankara'da gerçekleşen "Başkentte Dikili Bir Ağacın Olsun" etkinliğinde Bilecik'i temsil etti.

Türk kadınına seçme ve seçilme hakkı verilmesinin 86'ıncı yıl dönümü dolayısıyla Ankara'da ağaç dikme etkinliği düzenlendi. Türkiye'nin 81 ilinden kadın muhtarın katıldığı etkinlikte, ilk kadın muhtar Gül Esin'in adı hatıra ormanına verildi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı ile Kadın Muhtarlar Derneği işbirliğinde Atatürk Orman Çiftliği arazisinde "Başkentte Dikili Bir Ağacın Olsun" etkinliği gerçekleştirildi. Etkinlikte, Türkiye'nin dört bir yanından gelen 200 kadın muhtar fidan dikti.

Etkinliğe, Türkiye Kadın Muhtarlar Derneği Bilecik Temsilcisi olan İstiklal Mahallesi Muhtarı Nesrin Mazlum'da katılarak ilimizi temsil etti.

Etkinlikle ilgili gazetemize değerlendirmelerde bulunan Nesrin Muhtar, "Gururla ve onurla Bilecik'i temsil etmenin gururunu yaşadım" ifadesini kullandı. Böyle bir organizasyonda yer almasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Nesrin Mazlum, şöyle devam etti:

“Türkiye Kadın Muhtarlar Derneği Başkanımız Serpil Erenoğlu’na, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’a ve yönetimine, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Gururla, onurla Bilecik’i temsil etmenin mutluluğunu yaşadım” dedi.

nesrin-muhtar-bileciki-temsil-etti2.jpg

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 2586 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum