NİHAT CAN HIZ KESMİYOR

NİHAT CAN HIZ KESMİYOR

Belediye Başkanı Nihat Can, şehir merkezinde olduğu gibi ilimizdeki fabrikalarda çalışan vatandaşları ve yetkilileri ziyaret ederek, fikirlerini almaya devam ediyor.

nihat-can-hiz-kesmiyor2.jpg

‘’Bilecik’i Birlikte Yöneteceğiz’’ düşüncesi doğrultusunda hemen her gün vatandaşlarla birlikte olan Belediye Başkanı Nihat Can; beraberinde İl Başkanı Fikret Karabıyk, Merkez İlçe Başkanı Nail Öztürk ve partililerle birlikte bu kez ilimizdeki Özen Mermer ve Devrek Mermer fabrikaları yöneticileri ve çalışanlarını ziyaret etti.

nihat-can-hiz-kesmiyor3.jpg

Ziyaretlerinde Belediye çalışmaları ve yeni projeleri hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Nihat Can; ‘’Yeni günün bereketi ve heyecanı ile; İl Başkanımız Fikret Karabıyık ve İlçe Başkanımız Nail Öztürk ile birlikte ilimizin mermer sektöründeki önemli isimlerinden olan Özen Mermer Yönetim Kurulu Başkanı Turgut Özen ve Devrek Mermer Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Tabak Beyefendiler ile değerli çalışanlarını ziyaret ettik. Taşı Mermer şehrimizde mermer sektöründe yapmış oldukları çalışmalar dolayısıyla teşekkür ettik, çalışmalarında kolaylıklar diledik. Cenabı Allah bütün bütün çalışanlarımıza işlerinde bereket ve kolaylıklar nasip etsin.’ Şeklinde açıklama yaptı.

nihat-can-hiz-kesmiyor4.jpg

Özen Mermer Yönetim Kurulu Başkanı Turgut Özen ve Devrek Mermer Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Tabak ile çalışanlar ziyaretten duydukları memnuniyeti belirterek Belediye Başkanı Nihat Can ve beraberindeki heyete teşekkür etti.

nihat-can-hiz-kesmiyor5.jpg

Kaynak:M.Bahadır Oral

Bu haber toplam 1908 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.