NİHAT CAN'A KÖYLÜLERİNDEN TAM DESTEK

NİHAT CAN'A KÖYLÜLERİNDEN TAM DESTEK

Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkanı Adayı Nihat Can, kendi köyü olan Deresakarı köyünün Bilecik’te ikamet eden hemşehrileriyle bir araya geldi.

Bilecik Belediyesi Kültür Sitesinde gerçekleştirilen buluşmaya, Başkan Can’ın köylüleri büyük ilgi göstererek, Başkan Can’ın yanında yer aldı.

1-633.jpg

Burada Bilecik Belediyesi’nin şimdiki çalışmaları ile önümüzdeki dönemde gerçekleştirmeyi hedeflediği projeler hakkında bilgiler veren Belediye Başkanı Nihat Can, Deresakarı köylülerinden destek istedi.

Bilecik’i mahallesi, köyü, beldesi, ilçeleri ve merkeziyle kucakladıklarını kaydeden Belediye Başkanı Nihat Can; ‘’ Bilecik'imizin Kiraz Diyarı olan Deresakarı köyümüzün Bilecik'teki sakinleri ile değerli köylülerimle buluştuk, hasbihal ettik. Kıymetli hemşehrilerimle kucaklaştık. Sağ olsunlar köylülerim her fırsatta desteklerini esirgemediler, kendilerine teşekkür ediyorum. 2023 hedeflerimizi oluşturmak için ortaya koyduğumuz projeler hakkında bilgiler verdik. Rabbim birliğimizi, beraberliğimizi ve bütünlüğümüzü daim eylesin.’’ İfadelerini kullandı.

2-638.jpg

Vatandaşlarla sohbet eden, istek ve görüşlerini alan Belediye Başkanı Nihat Can ve eşi Nesrin Can, vatandaşlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

3-500.jpg

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 2181 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum