NİHAT CAN'DAN KENT KONSEYİ AÇIKLAMASI

NİHAT CAN'DAN KENT KONSEYİ AÇIKLAMASI

Belediye Başkanı Nihat Can, ilimizde faaliyet gösteren kadın dernek temsilcileri ve üyeleri ile bir araya geldiği toplantıda; ‘’Fikirleri ve gayretleri ile en büyük yardımcılarımız kadınlarımızdır’’ dedi.

Bilecik Belediyesi tarafından şehrin dinamiklerinden olan Kent Konseyi’nin tekrar faaliyetleriyle canlandırılacağını belirten Belediye Başkanı Nihat Can, ‘’Kadınlarımız yeniden tesis edeceğimiz Kent Konseyi’nin en güçlü ayağı olacaktır’’ dedi.

Belediye Başkanı Nihat Can, eşi Nesrin Can ve AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ümran Erdoğan Karayiğit, Bilecik Belediyesi Sultaneli Yöresel Lezzetler Evi’nde ilimizdeki kadın dernek temsilcileri ile bir araya geldi.

Belediye çalışmaları ve yeni projeler hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Nihat Can, kadınların fikir ve önerilerine her zaman önem verdiklerini, bu amaçla düzenlenen toplantının çok faydalı sonuçları olacağına olan inancını ifade etti.

‘’FİKİRLERİ VE GAYRETLERİ İLE EN BÜYÜK YARDIMCILARIMIZ KADINLARIMIZDIR’’

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da kadınların fikir ve önerilerine önem verdiklerini ve bunun için kendilerinin de bunun farkında olduğunu kaydeden Belediye Başkanı Nihat Can, şunları söyledi:

‘’Bilecik Belediyesi olarak bizler her zaman kadınlarımıza önem veriyor ve kadınlarımızı en büyük yardımcılar olarak görüyoruz. Çünkü şunu biliyoruz ki her bir başarının ardında kadının gayreti ve fikirleri vardır. Bizler de gerçekten bu anlamda kadınlarımıza büyük önemi veriyoruz ve projelerimizi her zaman pozitif ayrımcılık noktasında değerlendirerek önce kadın diyoruz. İlimizdeki kadın dernek temsilcileri gerçekten güzel ve anlamlı faaliyetleri ile şehir yaşantısına  ayrı bir renk ve hareketlilik kazandırıyor. Her zaman fikirlerine büyük Önem verdiğimiz ve en büyük yardımcılar olarak tanıdığımız kadınlarımıza dernek faaliyetlerinde başarılar diliyorum. Yaptığımız her bir güzel Çalışmaya kadınlarımızın eli değecek Bilecik gelişecek ve büyüyecek.’’ İfadelerini kullandı.

Kadın Kolları Başkanı Ümran Erdoğan Karayiğit ise Belediye Başkanı Nihat Can’a misafirperverliği ve yaptığı güzel çalışmalar dolayısıyla teşekkür etti.

Toplantı, dernek temsilcilerinin Belediye Başkanı Nihat Can’a soruları sorması ve karşılıklı fikir alışverişi yapmalarıyla sona erdi.

Kaynak:M. Bahadır ORAL

Bu haber toplam 2032 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.