Nihayet başlıyor!

Nihayet başlıyor!

Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin, vatandaşların uzun zamandır şikâyetçi olduğu asfaltlama çalışmalarının başlayacağını duyurdu.

Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin, vatandaşların uzun zamandır şikâyetçi olduğu asfaltlama çalışmalarının başlayacağını duyurdu. 

Asfaltlama işlemi için gerekli çalışmaların tamamlandığını ifade eden Başkan Semih Şahin, "Şehir merkezindeki işlek noktalar yanı sıra Hürriyet Mahallesindeki Kapalı Pazar ve Bahçelievler Mahallesindeki Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezinde gerçekleştirilen altyapı çalışmalarında asfaltlama işi başlıyor" dedi. 

‘’Sabrettiğimize değecek bir çalışmayı gerçekleştiriyoruz"

Belediye Başkanı Semih Şahin, gerçekleştirilecek çalışma hakkında yaptığı değerlendirmede, ‘’Yaklaşık 3 ay önce başladığımız ve ‘Sabrettiğimize Değecek’’ dediğimiz çalışmamızda asfaltlama aşamasına geldik. Şehir merkezi başta olmak üzere diğer alanlarda altyapı çalışması tamamlanan ve gerekli zaman aşımı gerçekleşen noktalarda ekiplerimiz tarafından asfaltlama çalışmaları başlayacak. Çalışmaların başlamasıyla meydana gelen toz ve görüntü kirliliği de ortadan kalkmış olacak. Çalışmalarımızın şehrimize ve halkımıza güzellikler getirmesini diliyorum. Bu süre zarfında bizleri anlayışla karşılayan tüm hemşehrilerime teşekkürlerimi sunuyorum" ifadelerini kullandı. 

Kaynak:Ahmet Meşe

Bu haber toplam 5081 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum