O ŞELALE KURUDU

O ŞELALE KURUDU

 

Yenipazar'a bağlı Yukarıçaylı köyünde bulunan Suuçtu Şelalesi, hava sıcaklıklarının yüksek seyretmesi ve yağış olmaması sebebiyle kurudu. Kuruyan şelaleye bir de piknikçilerin vurdum duymazlığı eklenince Suuçtu Şelalesi şu sıralar cazibesini kaybetti. 

www.yukaricayli.net isimli internet sitesinde ise Suuçtu Şelalesi'nin şuanki durumu gözler önüne serildi. Site editörü tarafından yapılan değerlendirmede, Suuçtu Şelalesi'nin şuan ki manzarasının hiç hoş olmadığı belirtilerek; belediye tarafından çöp konteynırlarının alana konulmasına rağmen, çöplerin sağa sola gelişi güzel atıldığı kaydedildi. Yazıda ayrıca; yağmurdan korunmak için yapılan kulübenin de yine magandalar tarafından yıkıldığı kaydedildi.  

Suuçtu Şelalesi'ne gelecek ziyaretçilere uyarıda bulunan site editorü, şelaledeki suyun yaklaşık bir haftadır kesik olduğunu, ziyarete gelecek vatandaşların bu uyarıyı göz önünde bulundurmaları gerektiğini, aksi halde hayal kırıklığına uğrayacakları belirtildi. Şelalenin Mart ve Temmuz ayları arasında ziyaret edilmesi durumunda daha büyük keyif alınacağı kaydedildi. 

Kaynak:Sinan ÖNCE

Bu haber toplam 4203 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.