O SİLAHLAR SATIŞA ÇIKACAK

O SİLAHLAR SATIŞA ÇIKACAK

Orman ve Su İşleri Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar 2. Bölge Müdürlüğü Bilecik Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından çeşitli zamanlarda yapılan denetimlerde kaçak avcılıkta yakalanan şahısların el konulan tüfekleri 09.08.2017 tarihinde ihale ile satılacak.

4915 Sayılı Kara Avcılığı Kanunu ve 5326 Sayılı Kabahatler Kanunu kapsamında kabahatin konusunu oluşturması nedeniyle el konularak mülkiyeti kamuya geçirilen 27 adet av tüfeğinin, Orman ve Su İşleri Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar 2. Bölge Müdürlüğü Bilecik Şube Müdürlüğünce oluşturulan komisyon önünde ihalesi yapılacak. Açık arttırma usulüyle gerçekleştirilecek olan ihalede, el konulan av tüfeklerinin her biri başlangıç fiyatı ile satışa çıkacak, katılımcılar istediği fiyatı verebilecek ve en yüksek fiyatı veren katılımcı ihaleyi kazanmış sayılacak.

İhalede yer alan tüfekler ile ilgi bilgiler ve katılım şartları www.bilecik.ormansu.gov.tr internet adresinde yer alacak, ayrıca tüfekleri görmek isteyenler için DKMP Bilecik Şube Müdürlüğü binasında tüfekler sergilenecek. İhaleye katılacak kişilerde Emniyet Müdürlüğünden alınacak olan “Yivsiz Tüfek Satın Alma Belgesi” istenecek.

 

Kaynak:Mustafa Bahadır ORAL

Bu haber toplam 3011 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.