Oba Kent projesi ödenek aktarımı için imzalar atıldı

Oba Kent projesi ödenek aktarımı için imzalar atıldı

Oba Kent projesinin ödenek aktarımı için imzalar atıldı.

Söğüt’te kurulması planlanan 28 milyon TL yatırım bedelli Oba Kent Projesi’nin ödenek aktarımı için imzalar atıldı. Ödenek aktarım protokolüne, Vali Bilal Şentürk ile Spor Toto Teşkilat Başkanı Bünyamin Bozgeyik imzalarını attı.

AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı, konuyla ilgili sosyal medyadan yaptığı açıklamada, “Diriliş, Kuruluş ve Kurtuluşun Şehri Bilecik’imizin ve kadim ilçemiz Söğüt’ümüzün hayali olan projeyi ete kemiğe büründüren imzalar atıldı” dedi.

imzalar-atildi2.jpg

Protokol çerçevesinde 28 milyon TL’lik ödenek aktarımının gerçekleştiğini ifade eden Milletvekili Selim Yağcı, şunları kaydetti:

“Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın himayelerinde, Gençlik ve Spor Bakanımız Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun destekleriyle Oba Kent projesine Spor Toto Teşkilat Başkanımız sayın Bünyamin Bozgeyik ve Bilecik Valimiz BİLAL Şentürk’ün imzaladıkları protokol ile 28 milyon liralık ödenek aktarımı gerçekleştirilecek.

Başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Gençlik ve Spor Bakanımız Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na, Spor Toto Teşkilat Başkanımıza, Bilecik Valimize, Bilecik Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüz ile Bilecik İl Kültür ve Turizm Müdürlüğümüze ve emeği geçen herkese şehrim adına teşekkür ediyorum.

imzalar-atildi3.jpg

Geçmiş ile geleceği, dün ile yarını aynı mekanda buluşturacak olan proje hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

Kaynak:Ahmet Meşe

Bu haber toplam 3872 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum