ÖDÜL TÖRENİ YAPILDI

ÖDÜL TÖRENİ YAPILDI

Ufka Yolculuk Hadis Okuma Bilgi Yarışması’nın sonuçlarının açıklanmasının ardından, yarışmada dereceye girenler için Bilecik Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi'nde ödül töreni düzenlendi.
Ufka Yolculuk Kültür Yarışmaları Hadis Okuma yarışmasının ödülleri, Bilecik Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen programda sahiplerine takdim edildi.
Akra FM sunucularından Ömer Faruk Tuna’nın sunumuyla gerçekleşen programa Belediye Başkanı Selim Yağcı, Milletvekili Halil Eldemir, AK Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık, Merkez İlçe Başkanı Serkan Yıldırım, bazı daire müdürleri ve STK temsilcileri ile yarışmada dereceye girenler ve vatandaşlar katıldı.
Bilecik Şeyh Edebali Eğitim Gençlik ve Spor Kulübü Derneği tarafından Bilecik Belediye Başkanlığının desteğiyle gerçekleştirilen program Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Ardından programın açılış konuşmasını Bilecik Şeyh Edebali Eğitim Gençlik ve Spor Kulübü Derneği Başkanı Fatih Öncü gerçekleştirdi.
Prof. Dr. Ahmet Hakkı Turabi ve ekibinin tasavvuf musikisi konseriyle renklenen program mehteran gösterisi ile devam etti.  
Belediye Başkanı Selim Yağcı'nın Ufka Yolculuk Kültür Yarışmalarına katılan, dereceye giren ve programda emeği geçenlere teşekkür konuşması yapmasının ardından dereceye girenlere ödülleri takdim edildi. 
Ayrıca Başkan Yağcı tarafından program sunucu Ömer Faruk Tuna’ya ve Prof. Dr. Ahmet Hakkı Turabi'ye hediye takdiminde bulunuldu.

 

Bu haber toplam 2327 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.