‘OEDAŞ PAZARYERİ HALKINI MAĞDUR EDİYOR’

‘OEDAŞ PAZARYERİ HALKINI MAĞDUR EDİYOR’

MHP Pazaryeri İl Genel Meclis Üyesi Haluk Filizli, OEDAŞ’ın Pazaryeri halkını mağdur ettiğini ifade ederek ilçede yaşanan sıkıntıyı gazetemize anlattı. 

Pazaryeri OEDAŞ’ta görevli veznecinin Kurban Bayramı’ndan bu yana raporlu olduğunu ifade eden Filizli: “Vatandaş maaşını almış, elektrik ödemesi yapacak sistem yok, eleman yok deyip vatandaşı bankaya gönderiyorlar. Banka ATM’ye gönderiyor. Vatandaşta ATM’den borcunu ödeyemiyor.” dedi. 

MHP Pazaryeri İl Genel Meclis Üyesi Haluk Filizli şunları dile getirdi: ‘Pazaryeri OEDAŞ’ta Kurban Bayramından beri tahsilat işlerine bakan vezneci kardeşimiz raporlu. Yerine haftada bir kere bir tahsilatçı geliyor. Şimdi vatandaş maaşını almış, elektrik ödemesi yapacak sistem yok, eleman yok deyip vatandaşı geri gönderiyorlar. Bankaya gönderiyorlar. Banka ATM’ye gönderiyor. Vatandaşta ATM’den borcunu ödeyemiyor. Yarın borcunu ödeyemediği için gelip elektriklerini kesecekler. Yani Pazaryeri halkını mağdur ediyorlar. Vatandaşı sağa sola gönderip duruyorlar. Vatandaş ATM’den borcunu yatırmayı beceremiyor. Yarın iki fatura üst üste gelecek vatandaş mağdur olacak. Sonra açma parası isteyecekler. 

Başka bir ilçede yani Bozüyük’te, Osmaneli’nde, Söğüt’te bunu yapabiliyorlar mı? İki gündür kendilerine söylüyorum. Bugün yine eleman yok. Aradım kendilerini ilettim buradaki sıkıntıyı. OEDAŞ Pazaryeri halkını mağdur ediyor. Bir tane elemana mı bağlı koskoca OEDAŞ. Raporluysa elemanın başka bir eleman koyarsın buraya. Hafta da bir adam gönderiyorlar sonra 4-5 gün eleman yok. Bu duruma artık kesin bir çözüm bulunsun. Vatandaşlar bu konuda mağdur edilmesin.’ dedi. 

 

Kaynak:Sinan ÖNCE

Bu haber toplam 2971 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum