OEDAŞ’a çifte gurur

OEDAŞ’a çifte gurur

OEDAŞ Bilecik Müdürü Hacı Kadir Aykut, başarılı çalışmaları ile Bilecik Valiliği’nden ‘Başarı Belgesi’ aldı.

OEDAŞ Bilecik Müdürü Hacı Kadir Aykut, başarılı çalışmaları ile Bilecik Valiliği’nden ‘Başarı Belgesi’ aldı. Aykut ayrıca, 3 yıl süre ile Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörlüğü Enerji Teknolojileri Uygulama ve Araştırma Merkezi Danışma Kurulu Üyeliği görevine getirildi.

Osmangazi EDAŞ Bilecik İl Müdürü Hacı Kadir Aykut, görevinde göstermiş olduğu başarılı çalışmaları dolayısıyla Bilecik Valisi Bilal Şentürk’ün takdir ettiği ‘Başarı Belgesi’ni alarak, tüm OEDAŞ ailesini gururlandırırdı. Öte yandan Aykut, enerji konusundaki tecrübesinden dolayı Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörlüğünce Enerji Teknolojileri Uygulama ve Araştırma Merkezi Danışma Kurulu Üyeliği’ne de 3 yıl süre ile görevlendirildi.

Osmangazi EDAŞ Bilecik İl Müdürü Hacı Kadir Aykut, şunları söyledi: “Hizmet verdiğimiz illerin çağdaş, modern bir altyapıya ulaşabilmesi, tüketicilere verdiğimiz hizmet kalitesinin daha da üst noktalara taşınabilmesi amacıyla çalışıyoruz. Elektrik dağıtım hizmetini sunarken paydaşlarımızın ihtiyacını anlamak ve ortak çözümler geliştirmeyi önemsiyoruz. Sayın Valimizden almış olduğum Başarı Belgesi ve Rektörümüz tarafından gerçekleştirilen görevlendirme beni ve tüm OEDAŞ ailemizi çok mutlu etti. Bilecik Valimiz Sayın Bilal Şentürk’e, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Şükrü Beydemir’e, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dekanı Sayın Prof. Dr. Mehmet Kurban’a, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Teknolojileri Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü’ne ve tüm emeği geçen ekiplere, çalışma arkadaşlarıma gönülden teşekkürlerimi iletiyorum.” 

Bu haber toplam 2712 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.