OEDAŞ'TAN HABERİMİZE AÇIKLAMA

OEDAŞ'TAN HABERİMİZE AÇIKLAMA

Osmaneli'ne bağlı Selimiye Köyü'nde yaşanan elektrik kesintilerine ilişkin haberimize OEDAŞ'tan açıklama geldi.

Selimiye Köyü Muhtarı Sadık Dayan'ın zerzenişlerinin yer aldığı 'Muhtar OEDAŞ'a Seslendi' başlıklı haberimize gelen yazılı açıklamada, bölgedeki sorunların kökten çözüme kavuşturulacağına vurgu yapıldı. Tarihin en büyük alt yapı yatırımlarının gerçekleştirildiği belirtilerek, "Bu yatırımlarla birlikte çok daha kaliteli ve kesintisiz hizmeti vatandaşlarımızla buluşturacağız. Yaptığımız trafo değişikliği de bu yatırımlar kapsamında olup var olan birçok sorunu kökünden çözme yolunda attığımız önemli bir adımdı" ifadelerine yer verildi.

Konuyla ilgili OEDAŞ'ın yaptığı yazılı açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Öncelikle bilmenizi isteriz ki bölgemizde bulunan şehirlerimizin en uzak noktalarından, kentlerin kılcal damarlarından bizlere değerli tecrübeleriyle birlikte vatandaşlarımızın taleplerini ilk ağızdan taşıyan tüm muhtarlarımızla periyodik toplantılar gerçekleştiriyor ve görüşlerini en üst düzeyde değerlendiriyoruz.

Haberinizde bahsi geçen Bilecik’in Osmaneli İlçesi Selimiye Köyü muhtarımızla da yaptığımız Muhtar Bilgilendirme Toplantılarımız kapsamında 18 Ekim’de görüşerek, Selimiye Köyü’nün altyapı talebini kayıt altına almış bulunuyoruz.

Yatırım Programı Kapsamında gerçekleştirdiğimiz çalışmalar nedeniyle Selimiye Köyü’nde 09:00 ile 18:00 saatleri arasında yapılan elektrik kesintisini de kendisine daha önce iletmiş bulunuyoruz. Kesintinin beş gün öncesinde Kurumsal İletişim Sorumlumuz tarafından muhtarımız bizzat telefonla aranarak bilgilendirilmiş ve köy sakinlerinin kesinti ile ilgili önlemleri alması için uyarıda bulunulmuştur.  

Altyapı çalışmaları başlamadan hemen önce muhtarımıza yine telefonla ulaşılarak bilgi verilmiştir. Gerçekleştirilen çalışmaların hemen ardından ise söz konusu bölgeye elektrik verilerek enerjiye kavuşturulmuştur.

Özellikle belirtmek isteriz ki bu bölge için tarihin en büyük altyapı yatırımlarından birini yapıyoruz. Bu yatırımlarla birlikte çok daha kaliteli ve kesintisiz hizmeti vatandaşlarımızla buluşturacağız. Yaptığımız trafo değişikliği de bu yatırımlar kapsamında olup var olan birçok sorunu kökünden çözme yolunda attığımız önemli bir adımdı.

Bu ve bunun gibi yatırımlarımızı tamamladıkça sizler de göreceksiniz ki hizmetlerimiz daha da mükemmelleşmeye başlayacak."

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 3098 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum