ÖĞRENCİLER SERTİFİKALARINI ALDI

ÖĞRENCİLER SERTİFİKALARINI ALDI

Bilecik Belediyesi tarafından 12 yıldır büyük bir başarı ile gerçekleştirilen ve şu ana kadar yaklaşık 7 bin öğrencinin eğitim ve sertifika aldığı Yaz Spor Okulları kapsamında bu yaz, 435 öğrenci sertifikalarını aldı.

Belediye Başkanı Nihat Can, Su Eğlence Dünyasında gerçekleştirilen törene katılarak, öğrencilerin sevincini paylaştı, madalya ve sertifikalarını taktim etti.

Bilecik Belediyesi tarafından bu yıl futbol, tenis, basketbol, yüzme ve buz pateni alanlarında verilen güzel eğitimler, sertifika ve madalyalarla taçlandırıldı.

‘’AMACIMIZ ÇOCUKLARIMIZI TELEVİZYON VE İNTERNET BAĞIMLILIĞINDAN UZAK TUTMAK VE ONLARI AKTİVİTELERDE ZAMAN GEÇİRMELERİNİ SAĞLAMAKTIR’’

Programa katılarak, çocuklarımızın sevincini paylaşan Belediye Başkanı Nihat Can, gerçekleştirilen Yaz Spor Okulları ile amaçlarının çocuklarımızı televizyon ve internet gibi bağımlılıklardan uzak tutup çeşitli etkinliklerle buluşturmak olduğunu belirtti.

ogrenciler-sertifikalarini-aldi2.jpg
Gerçekleştirilen programlarda katkısı olan eğitmen, öğrenci ve ailelere teşekkür eden Belediye Başkanı Nihat Can, ‘’Bizler gerçekten çocuklarımız çok seviyoruz. Milletvekilimiz Selim Yağcı’nın döneminde olduğu gibi bizler Bilecik Belediyesi olarak her zaman çocuklarımızın faydasına olan etkinlikleri ve çalışmaları gerçekleştirme gayretindeyiz. İnşallah çocuklarımız için çok daha güzel etkinlikler düzenlemeye devam edeceğiz’’ ifadelerini kullandı.

BELEDİYE BAŞKANI NİHAT CAN’DAN ÇOCUKLARA OKUL ÖNCESİNDE MÜJDE

Belediye Başkanı Nihat Can, konuşmasında ayrıca; ‘’Bilecik Belediyesi olarak çocuklarımıza ve gençlerimize büyük önem veriyoruz. Çünkü çocuklarımız geleceğimizin teminatı. Bilecik Belediyesi olarak okullarımız başlamadan önümüzdeki bu Cumartesi ve Pazar günü Pelitözü Gölpark’ta Pony Midilli Atları etkinliğini hediye ediyoruz. Okul açıldıktan sonraki Pazar günleri de çocuklarımızı birbirinden güzel sinema filmleri ve tiyatro oyunları ile buluşturmaya devam edeceğiz. ‘’ şeklinde konuştu.

ogrenciler-sertifikalarini-aldi3.jpg
Yaz Spor Okulları Koordinatörü Yeşer Karabulut, Bilecik Belediyesi tarafından 12 yıldır gerçekleştirilen Yaz Spor Okulları kapsamında bu yıl 435 öğrencinin kayıt yaptırdığını ve sertifika aldığını belirterek; ‘’Belediyemiz tarafından uzun yıllardır büyük bir başarı ile gerçekleştirilen Yaz Spor Okulları kapsamında 12 yılda 6 binin üzerinde öğrencimiz, sporun birçok alanında güzel vakit geçirdi ve spor yaptı. Bizler, 20’ye yakın uzman eğitmen ve arkadaşımızla, çocuklarımıza en güzel şekilde hizmeti verme gayretindeyiz. Her yeni yaz tatilinde kendimizi geliştirerek, büyüyoruz ve çocuklarımıza daha nasıl güzel faaliyetler sunabiliriz diye çalışıyoruz. Bu anlamda katkıları ve yakın takibi dolayısıyla Belediye Başkanımız Nihat Can ve belediye çalışanlarına çok teşekkür ediyorum. Özellikler bizlere güvenerek çocuklarımızı teslim ettiğiniz için velilerimize de çok teşekkür ediyorum. Ayrıca en büyük teşekkürü öğrencilerimize ve öğretmenlerimize yapıyorum. Önümüzdeki yıl daha güzel aktivitelerde buluşmak dileğiyle hoşça kalın’’ dedi.

ogrenciler-sertifikalarini-aldi4.jpg

Konuşmaların ardından çocuklara madalya ve sertifikalarını taktim eden Belediye Başkanı Nihat Can, onlarla birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Renkli görüntülerin oluştuğu Yaz Spor Okulları Sertifika töreni çocuklara ikramların yapılması ile sona erdi.

Kaynak:M. Bahadır ORAL

Bu haber toplam 1730 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.